Binnen 1 minuut een tolk aan
de lijn?
Bel: 088 255 52 22

TVcN Talent Academy – Tolken in de opsporing

Talent Academy gaat ook in 2019 verder! Lees in dit artikel het trainingsaanbod t/m april gericht op de opsporingsdiensten.

Interceptietolk

Tolken voor de Marechaussee, Defensie, Dienst Terugkeer en Vertrek, Politie en Inspectie, Sociale Zaken en Werkgelegenheid vereist extra kennis en vaardigheden van de tolk. Wil je je specialiseren als interceptietolk of verhoortolk? Of ben je nieuwsgierig naar de thema’s zoals verdovende middelen, cybercrime en/of underground banking? Dan ben je bij PEOC aan het juiste adres. In samenwerking met PEOC doen we een mooi aanbod. Je krijgt 30%-korting bij deze 6 trainingen van PEOC! Dit zijn de laatste trainingen met deze korting, geef je dus snel op want vol=vol.

Aanmelden via PEOC

Interessant? Meld je rechtstreeks aan via de website van PEOC. Om de 30% korting te activeren gebruik je je e-mailadres, dat bij TVcN bekend is, als korting bon. De korting wordt automatisch verrekend. Heb je vragen over de cursussen dan kun je rechtstreeks contact opnemen met PEOC.

De trainingen van PEOC worden ontzettend positief beoordeeld. Enkele reacties van tolken zijn:
‘’Er zijn goede faciliteiten en de sfeer is goed’’.
“De trainers zijn goed gekwalificeerd en er wordt professioneel gewerkt’’.

Trainingsaanbod Tolken in de opsporing

Driedaagse training Interceptietolk op 26, 27 januari & 2 februari 2019

Lijkt het je gaaf om opgenomen en afgeluisterde communicatie uit te werken? Wil je graag als interceptietolk aan het werk? Geef je dan op voor de driedaagse cursus Interceptietolken van PEOC.

Met het certificaat van deze cursus ontvang je de specialisatie “Interceptietolk”. Hiermee word je met voorrang door ons bemiddeld bij interceptiediensten (voorheen “taptolken”).

Geef je nu op en betaal slechts €577,50 in plaats van €825,00.
Klik hier voor meer informatie!

Tweedaagse training Verhoortolk op 9 & 10 februari 2019

Verhoor is een zeer belangrijk onderdeel van een opsporingsonderzoek, waarbij ook veelvuldig gebruik wordt gemaakt van tolken. Het blijkt dat verschillende rechercheurs behoefte hebben aan tolken met kennis van de werkwijze en procedures die gelden voor verhoren bij zware- en/of complexe zaken.

Met het certificaat van deze cursus ontvang je de specialisatie “verhoortolk”. Hiermee word je met voorrang door ons bemiddeld bij verhoren.

Geef je nu op en betaal slechts €349,30 in plaats van €499,00.
Klik hier voor meer informatie!

Training Verdovende middelen op 16 & 17 februari 2019
Altijd al meer willen weten over verdovende middelen, het gedoogbeleid van Nederland, jouw rol als tolk binnen een onderzoek? Dan is de training Verdovende middelen misschien iets voor jou!

Geef je nu op en betaal slechts €419,30 in plaats van €599,00.

Klik hier voor meer informatie!

Training Underground banking op 24 maart 2019
Underground Banking is het systeem dat veelal gebruikt wordt om grote sommen (crimineel verkregen) geld te verplaatsen. Underground Banking is zeer populair bij criminelen omdat ze hiermee makkelijker hun geld kunnen verplaatsen. Opsporingsdiensten maken vaak gebruik van tolken voor deze zaken.

Geef je nu op en betaal slechts €174,30 in plaats van €249,00.

Klik hier voor meer informatie!

Tweedaagse training Cybercrime op 30 & 31 maart 2019
Wat is Cybercrime? Welke vormen van Cybercrime kennen we? En wat is de Wet- en Regelgeving hierin? Tijdens de training krijg je de benodigde kennis en vaardigheden aangereikt om efficiënt ingezet te kunnen worden tijdens cyber-gerelateerde zaken en bij het uitwerken van onderzoeken naar digitale gegevensdragers.

Geef je nu op en betaal slechts €419,30 in plaats van €599,00.

Klik hier voor meer informatie!

Rechtbanktraining op 6 april 2019
Deze training gaat in op de situatie als je als tolk opgeroepen wordt als getuige. Wat zijn je rechten en plichten? Wat zeg je wel en wat mag je niet zeggen? Tijdens de Rechtbanktraining wordt hier dieper op ingegaan en krijg je verschillende handvatten aangereikt.

Geef je nu op en betaal slechts €174,30 in plaats van €249,00.
Klik hier voor meer informatie!

Vragen?
stel ze aan Eva

+31 (0)88 255 52 22 Whatsapp Mail

Vragen?