Binnen 1 minuut een tolk aan
de lijn?
Bel: 088 255 52 22

Tolken Nieuwsbrief juli 2018

Logo TVcN

Nieuwsbrief juli 2018
Zo vlak voor de zomervakantie informeren we je graag over een aantal warme en frisse onderwerpen:

Veel leesplezier en inspiratie.
We wensen je voor nu of voor later, een hele fijne zomervakantie!

Team TVcN

Tolken op locatie per 1 juli 2018 ook te boeken bij TVcN

Vanaf 1 juli 2018 is het voor zorgprofessionals niet meer mogelijk om een tolkdienst op locatie te reserveren via het COA-contract. Dit heeft het COA onlangs besloten. Daarom kunnen per 1 juli persoonlijke tolkdiensten ook rechtstreeks bij TVcN worden aangevraagd.

Het honorarium dat bij de zorgklanten wordt berekend is het tolktarief dat je zelf via Tasnet bepaald hebt. Je kunt je tolktarief via Tasnet inzien en aanpassen of contact opnemen met HRC, we helpen je graag verder.

Trainingen Talent Academy
Vind jij het ook zo belangrijk om je te blijven ontwikkelen en te specialiseren? Met de komst van makkelijke machine vertalingen zoals Siri, Google translation en neural machine translation is het goed dat je het verschil maakt met top kennis en gespreksvaardigheden. We voelen ons daar verantwoordelijk voor en gaan je daarbij helpen. Daarom bieden we, ook in 2018 boeiende trainingen voor het  optimaal professionaliseren van je tolkvaardigheden en kennis. Om dit aanbod aantrekkelijk te maken voor jou, ontvang je 10% korting op een webinar, training of cursus van KTV Kennisnet. Het kortingspercentage is gekoppeld aan dit e-mailadres: ‎{{Email}}‎
Heel veel plezier bij de trainingen, cursussen en/of webinars!Lees meer

Hoe krijg je zonder problemen een tolkdienst geaccordeerd?
Vaak verloopt het aftekenproces via de TVcN-app probleemloos en weet je precies wat je moet doen. Je kent de werkwijze en de spelregels. Top! Toch gaat het soms mis door onwetendheid en onbekendheid. Klik hier om de spelregels nog eens door te lezen of het instructiefilmpje te bekijken.
Gemeente Almere krijgt lezing Eritrese cultuur

Op aanvraag van de Gemeente Almere heeft TVcN (Tolk en Vertaalcentrum Nederland) op 27 juni de eerste lezing gehouden over de Eritrese cultuur. In een uur tijd nam Leila Yemane het 50 koppige publiek mee op een interactieve culturele reis door Eritrea. De Eritrese trainster Leila Yemane was voor deze gelegenheid gekleed in een traditionele trouwjurk en kapsel. Vandaag ontvingen we de complimenten en de foto’s van de Gemeente Almere: “Dank en complimenten voor een leerzame en informatieve presentatie!”

Dat noemen we een fijne start!

Bijzonder verhaal
Via de backoffice in Hengelo komt een bijzonder verhaal mijn kant op. Tolk Sabine de Tonnac heeft op zaterdag 16 juni en zondag 17 juni getolkt en geacteerd in het levensechte stuk Stadium op het Hollandsfestival in de Stadsschouwburg in Amsterdam. Enthousiast stuurde Sabine foto’s en bedankte TVcN voor de geweldige opdracht. Ik ben nieuwsgierig en bel haar op.

Lees hier snel verder voor het hele verhaal.

Deel deze nieuwsbrief!

Volg ons op    
Copyright © 2018 Tolk-en Vertaalcentrum Nederland
Ons adres is Prins Bernhardplein 302Klik hier indien je in de toekomst geen mails meer wenst te ontvangen.