Corona update (23 maart 2020):
Tolk nodig? Een conference call of video is dé oplossing

Op dit moment werken we allemaal thuis om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. Toch zijn er gesprekken die door moeten gaan waarbij een tolk nodig is. Had je al gedacht aan een conference call met tolk? Of een videotolk? Tijdens het gesprek hoef je dan niet op dezelfde locatie te zijn als jouw relatie of cliënt en heb je wel het gemak van een tolk.

Conference call met tolk aanvragen:

 1. Bel 088 255 52 22 of online met deze link.
 2. Er wordt gevraagd naar de gewenste taal.
 3. De verbinding met de tolk wordt gemaakt.
 4. Een instructiebandje wordt gestart.
 5. De verbinding met de cliënt/relatie en de andere gesprekspartners wordt gemaakt.
 6. Let op: wanneer je niet gelijk verbinding kan maken met een van de gesprekspartners toets dan *0# om het opnieuw te proberen, verbreek de verbinding niet.

Download gratis het handige overzicht!

Een conference call is mogelijk met maximaal 5 personen: jij, de cliënt/relatie, de tolk en maximaal 3 andere gesprekspartners. Bij een schaarse taal, kan je beter de conference call met tolk vooraf reserveren. In 80% van alle 200 talen heb je direct een tolk aan de lijn.

Videotolk aanvragen:

 1. Bel 088 255 52 22.
 2. Geef aan dat je geïnteresseerd bent in een videotolk.
 3. Geef aan welk videoplatform je wilt gebruiken.
 4. Wij denken met je mee over de juiste (technische) oplossing, we ondersteunen de meeste videoplatforms.*
 5. Ons doel is om binnen 24 uur een tolk voor jouw videodienst te hebben!

TVcN blijft 24/7 voor jou beschikbaar. Tolk direct spreken of reserveren? Bel 088 255 52 22 of vraag online aan met deze link.

*Het is belangrijk dat het videoplatform de mogelijkheid biedt om voorafgaand aan het gesprek een deelname link te delen met de tolk.

Binnen 1 minuut een tolk aan
de lijn?
Bel: 088 255 52 22
Thuiswerken door corona?
Tolk nodig?
Een conference call is de oplossing.

Talent Academy: opsporing  

Trainingen voor opsporingsdiensten

Ook in juni en juli bieden we trainingen voor tolken in de opsporing.  En weer met de fijne 30% korting op het complete aanbod van Permanente Educatie en Opleidingen Centrum (PEOC). Doe er je voordeel mee.

Het trainingsaanbod

Tweedaagse training Verdovende middelen 15 & 16 juni 2019

Nederland speelt een zeer grote en belangrijke rol in de wereldwijde handel en productie van verdovende middelen. Daarnaast staat Nederland ook bekend om haar gedoogbeleid. Door allerlei redenen is Nederland een aantrekkelijk land voor drugscriminelen. Er worden jaarlijks ongelooflijke hoeveelheden verdovende middelen verhandeld in of via Nederland. Het is dan ook niet vreemd dat onderzoek naar handel in verdovende middelen een speerpunt is van de diverse opsporingsdiensten!

Klik hier en betaal slechts €419,30 in plaats van €599,00.

Tweedaagse training Verhoortolk op 22 & 23 juni 2019

Verhoor is een zeer belangrijk onderdeel van een opsporingsonderzoek, waarbij ook veel gebruik wordt gemaakt van tolken. Het blijkt dat verschillende rechercheurs behoefte hebben aan tolken met kennis van de werkwijze en procedures die gelden voor verhoren bij zware- en/of complexe zaken.

Klik hier en betaal slechts €349,30 in plaats van €499,00.

Tweedaagse training Cybercrime op 29 & 30  juni 2019

Wat is Cybercrime? Welke vormen van Cybercrime kennen we? En wat is de Wet- en Regelgeving hierin? Tijdens de training krijg je de benodigde kennis en vaardigheden aangereikt om efficiënt ingezet te kunnen worden tijdens cyber-gerelateerde zaken en bij het uitwerken van onderzoeken naar digitale gegevensdragers.

Klik hier en betaal slechts €419,30 in plaats van €599,00.

Ontvang 30% korting! Gebruik je mailadres als kortingscode.

Geef je snel op want VOL = VOL!

Stuur je vragen
naar Frank

Medewerker Human Resource Center +31(6)46933415 Whatsapp Mail

Vragen?