Corona update (23 maart 2020):
Tolk nodig? Een conference call of video is dé oplossing

Op dit moment werken we allemaal thuis om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. Toch zijn er gesprekken die door moeten gaan waarbij een tolk nodig is. Had je al gedacht aan een conference call met tolk? Of een videotolk? Tijdens het gesprek hoef je dan niet op dezelfde locatie te zijn als jouw relatie of cliënt en heb je wel het gemak van een tolk.

Conference call met tolk aanvragen:

 1. Bel 088 255 52 22 of online met deze link.
 2. Er wordt gevraagd naar de gewenste taal.
 3. De verbinding met de tolk wordt gemaakt.
 4. Een instructiebandje wordt gestart.
 5. De verbinding met de cliënt/relatie en de andere gesprekspartners wordt gemaakt.
 6. Let op: wanneer je niet gelijk verbinding kan maken met een van de gesprekspartners toets dan *0# om het opnieuw te proberen, verbreek de verbinding niet.

Download gratis het handige overzicht!

Een conference call is mogelijk met maximaal 5 personen: jij, de cliënt/relatie, de tolk en maximaal 3 andere gesprekspartners. Bij een schaarse taal, kan je beter de conference call met tolk vooraf reserveren. In 80% van alle 200 talen heb je direct een tolk aan de lijn.

Videotolk aanvragen:

 1. Bel 088 255 52 22.
 2. Geef aan dat je geïnteresseerd bent in een videotolk.
 3. Geef aan welk videoplatform je wilt gebruiken.
 4. Wij denken met je mee over de juiste (technische) oplossing, we ondersteunen de meeste videoplatforms.*
 5. Ons doel is om binnen 24 uur een tolk voor jouw videodienst te hebben!

TVcN blijft 24/7 voor jou beschikbaar. Tolk direct spreken of reserveren? Bel 088 255 52 22 of vraag online aan met deze link.

*Het is belangrijk dat het videoplatform de mogelijkheid biedt om voorafgaand aan het gesprek een deelname link te delen met de tolk.

Binnen 1 minuut een tolk aan
de lijn?
Bel: 088 255 52 22
Thuiswerken door corona?
Tolk nodig?
Een conference call is de oplossing.

Talent Academy: klassikale trainingen verzet of online tot 6 april  

Door de coronacrisis verplaatsen wij de klassikale trainingen of zetten deze om naar een volwaardig online alternatief, in ieder geval tot 6 april. Per training nemen we een besluit. Je wordt hierover  geïnformeerd en leest het terug in de trainingsomschrijving. Of je ontvangt een bericht als je je al aangemeld hebt voor een klassikale training. 

Een webinar vanuit huis?

We hebben ze voor je op een rij gezet! 

Het is een bizarre tijd. Zo ben je druk aan het werk en kom je tijd tekort, en zo zit je thuis met weinig om handen. De Talent Academy heeft een aantal interessante een leerzame webinars op het programma staan. Even je focus op iets anders en de tijd hebben om jezelf te ontwikkelen.

Interculturele communicatie en misverstanden. Het is vaak dagelijkse kost, gesprekken waarin gesprekspartners verschillende culturele achtergronden hebben. Hoe ga je om met de valkuilen? Hoe herken je knelpunten? Interessant? Klik hier en kijk of het iets voor je is.
Wanneer: 31 maart 2020
Kosten: € 20,50 excl. BTW
PE punten: 2 

Neologismen, nieuwe woorden zijn er altijd. Sjoemelsoftware, een paar jaar geleden een nieuw woord, nu weet iedereen wat er wordt bedoeld. Met deze webinar vergroot je je kennis over taal en taalverandering en leer je nieuwe woorden herkennen en gebruiken. Klik hier voor meer informatie of je aanmelding.
Wanneer: 12 mei 2020
Kosten: € 20,50 excl. BTW
PE punten: 2 

4-delige webinarserie ‘Optimaliseer je Nederlands’. Twijfel je weleens over een spellingsregel? De schrijfwijze van nieuwe woorden? Het gebruik van leestekens? Klik hier en zet voor jezelf de puntjes op de i!
Wanneer: 14, 25 mei en 4, 18 juni 2020
Kosten: € 65,50 excl. BTW
PE punten: 8 

Psychiatrische behandeling van anderstaligen: de invloed van cultuur. Wat zijn de aandachtspunten voor tolken en hulpverleners tijdens psychiatrische diagnostiek en behandeling van patiënten uit een andere cultuur? Leer hoe jij met jouw eigen culturele bagage een bijdrage levert aan een goede behandeling. Echt een interessante training. Wil je graag meer weten? Klik hier.
Wanneer: 2 juni 2020
Kosten: € 20,50 excl. BTW
PE punten: 2 

Arabische regionalismen. Door de eeuwen heen zijn woorden die tot het standaardtaalgebruik behoorden niet meer zo standaard. Betekenissen zijn niet in alle regio’s hetzelfde. Sterker nog, soms betekenen de woorden iets heel anders! Wil je graag meer inzicht in de regionalismen? Klik dan 
hier en meld je aan!
Wanneer: 11 juni 2020
Kosten: € 20,50 excl. BTW
PE punten: 2

Vragen?
Stel ze aan Rianne

+31 (0)88 255 52 22 Whatsapp Mail

Vragen?