Corona update (23 maart 2020):
Tolk nodig? Een conference call of video is dé oplossing

Op dit moment werken we allemaal thuis om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. Toch zijn er gesprekken die door moeten gaan waarbij een tolk nodig is. Had je al gedacht aan een conference call met tolk? Of een videotolk? Tijdens het gesprek hoef je dan niet op dezelfde locatie te zijn als jouw relatie of cliënt en heb je wel het gemak van een tolk.

Conference call met tolk aanvragen:

 1. Bel 088 255 52 22 of online met deze link.
 2. Er wordt gevraagd naar de gewenste taal.
 3. De verbinding met de tolk wordt gemaakt.
 4. Een instructiebandje wordt gestart.
 5. De verbinding met de cliënt/relatie en de andere gesprekspartners wordt gemaakt.
 6. Let op: wanneer je niet gelijk verbinding kan maken met een van de gesprekspartners toets dan *0# om het opnieuw te proberen, verbreek de verbinding niet.

Download gratis het handige overzicht!

Een conference call is mogelijk met maximaal 5 personen: jij, de cliënt/relatie, de tolk en maximaal 3 andere gesprekspartners. Bij een schaarse taal, kan je beter de conference call met tolk vooraf reserveren. In 80% van alle 200 talen heb je direct een tolk aan de lijn.

Videotolk aanvragen:

 1. Bel 088 255 52 22.
 2. Geef aan dat je geïnteresseerd bent in een videotolk.
 3. Geef aan welk videoplatform je wilt gebruiken.
 4. Wij denken met je mee over de juiste (technische) oplossing, we ondersteunen de meeste videoplatforms.*
 5. Ons doel is om binnen 24 uur een tolk voor jouw videodienst te hebben!

TVcN blijft 24/7 voor jou beschikbaar. Tolk direct spreken of reserveren? Bel 088 255 52 22 of vraag online aan met deze link.

*Het is belangrijk dat het videoplatform de mogelijkheid biedt om voorafgaand aan het gesprek een deelname link te delen met de tolk.

Binnen 1 minuut een tolk aan
de lijn?
Bel: 088 255 52 22
Thuiswerken door corona?
Tolk nodig?
Een conference call is de oplossing.

Talent Academy herfst 2019

 

Game on. Gratis E-module met Ruud van Nistelrooy

Ontdek het trainingsaanbod van onze Talent Academy en blijf je ontwikkelen. In dit overzicht hebben we de trainingen van de komende maanden voor je, per categorie, op een rij gezet. Veel plezier!

Fundamentals – Maak kennis met de basics. Dit zijn trainingen voor beginnende tolken.

Culture Club – In de Culture Club leer je alles over culturen.

Experts – Volg een van deze trainingen en wordt een expert!

It’s about me – Jezelf verder ontwikkelen? Ga aan de slag met deze GRATIS! E-modules.

EXPERTS

Toelating en registratie in de vreemdelingenketen, voor tolken.
Wil jij de ins en outs weten over verblijfstitels en verblijfsvergunningen? Op de hoogte zijn van procedures bij het registreren van vluchtelingen en welke rol het Europees recht hier in speelt? Geef je dan op voor de training ‘Toelating en registratie in de vreemdelingenketen’. De training wordt door MariënburgGroep op het kantoor van TVcN gegeven!

Datum: 13 december 2019. Prijs: €210,50. Pe-punten: 6.

Ervaringscircuit ‘Doe de TOS’, op bezoek bij AURIS.
Word jij ook wel eens gevraagd om te tolken voor iemand met een taalontwikkelingsstoornis en heb je je altijd al afgevraagd ‘Wat gaat er in het hoofd om’? Dan is het ervaringscircuit een eyeopener voor jou. In een groep van maximaal 30 deelnemers ondervind je door middel van spraak, auditieve verwerking, woordenschat en vele andere opdrachten en spellen wat de impact van een TOS is. Het circuit is de koppeling tussen theorie en praktijk waardoor je de persoon waarvoor je tolkt beter begrijpt. Enkele quotes van cursisten: “Je leert de TOS-leerling te begrijpen” – “Door de opdrachten snap ik welke frustraties mijn leerling heeft” – “Ik kan mij nu veel beter inleven”.

Datum: 15 januari 2020.  Prijs: €20,-. Pe-punten: 2.

Driedaagse training Interceptietolk 
Lijkt het je gaaf om opgenomen en afgeluisterde communicatie uit te werken? Wil je graag als interceptietolk aan het werk? Geef je dan op voor de driedaagse cursus Interceptietolken van PEOC. Met het certificaat van deze cursus ontvang je de specialisatie “Interceptietolk”. Hiermee word je met voorrang door ons bemiddeld bij interceptiediensten (voorheen ‘taptolken’).

Datum: 2, 3 en 9 november 2019.  Prijs €840,50. Pe-punten: 24.

Training Verhoortolk
Verhoor is een zeer belangrijk onderdeel van een opsporingsonderzoek, waarbij ook veelvuldig gebruik wordt gemaakt van tolken. Het blijkt dat verschillende rechercheurs behoefte hebben aan tolken met kennis van de werkwijze en procedures die gelden voor verhoren bij zware- en/of complexe zaken.

Datum: 16 & 17 november 2019. Prijs €514,50. Pe-punten: 19.

Training Verdovende middelen  
Altijd al meer willen weten over verdovende middelen, het gedoogbeleid van Nederland, jouw rol als tolk binnen een onderzoek? Dan is de training Verdovende middelen misschien iets voor jou!

Data: 23 & 24 november 2019.Prijs: €614,50. Pe-punten: 20.

Training Underground banking
Underground Banking is het systeem dat veelal gebruikt wordt om grote sommen (crimineel verkregen) geld te verplaatsen. Underground Banking is zeer populair bij criminelen omdat ze hiermee makkelijker hun geld kunnen verplaatsen. Opsporingsdiensten maken vaak gebruik van tolken voor deze zaken.

Datum: 30 november 2019.Prijs: €264,50. Pe-punten: 8,5.

Rechtbanktraining
Deze training gaat in op de situatie als je als tolk opgeroepen wordt als getuige. Wat zijn je rechten en plichten? Wat zeg je wel en wat mag je niet zeggen? Tijdens de Rechtbanktraining wordt hier dieper op ingegaan en krijg je verschillende handvatten aangereikt.

Datum: 1 december 2019. Prijs: €264,50. Pe-punten: 7,5.

Tweedaagse training Cybercrime
Wat is Cybercrime? Welke vormen van Cybercrime kennen we? En wat is de Wet- en Regelgeving hierin? Tijdens de training krijg je de benodigde kennis en vaardigheden aangereikt om efficiënt ingezet te kunnen worden tijdens cyber-gerelateerde zaken en bij het uitwerken van onderzoeken naar digitale gegevensdragers.

Datum:7 & 8 december 2019. Prijs: €614,50. Pe-punten: 18.

FUNDAMENTALS

Tolkvaardigheden: notatie- en geheugentechniek voor consecutief tolken
Leer gestructureerd notities maken, train je geheugen, en kom als gesprekstolk goed beslagen ten ijs! Dit alles door de 3-daagse training Tolkvaardigheden: notatie- en geheugentechniek voor consecutief tolken. Wil jij je laten registreren bij Bureau Wbtv? Dan is deze training een aanrader voor jou!
Nu te boeken in de Talent Academy voor €525,- in plaats van de reguliere prijs €625,-.

! Wees er snel bij, want vol = vol!

Data: 18, 19 & 20 december 2019. Prijs: €525,-. Pe-punten: 22.

Tweedelige webinarserie: Tolkethiek: gedragscode en toepassing in de tolkpraktijk
Wil jij uitleg krijgen over de gedragscode en de dilemma’s die daaruit voortvloeien in de tolkpraktijk? Om professioneel over te komen als tolk is het belangrijk dat je de regels uit de gedragscode kent en weet hoe je ze moet toepassen tijdens je tolkopdrachten. Tijdens deze twee webinars krijg je uitleg over de deontologische regels en worden voorbeeldsituaties op een interactieve manier weergegeven. Wil jij je voorbereiden op de tolktoets? Dan is deze training een aanrader voor jou!

Data: 21 & 28 januari 2020. Prijs: €35,50. Pe-punten: 4,5.

IT’S ABOUT ME

Gratis e-modules

Game on! Met Ruud van Nistelrooy GRATIS!
Vraag jij je af hoe topprestaties tot stand komen? Wil jij graag het beste uit jezelf halen? Volg dan de training ‘Game on!’ met Ruud van Nistelrooy!
Presenteren GRATIS!
Een duidelijke boodschap, een heldere opbouw en een geboeid publiek. Alles wat je nodig hebt voor het geven van de perfecte presentatie leer je in deze online training.
Gewoon goed Nederlants GRATIS!
Gebeurt of gebeurd? Pannekoek of pannenkoek? Groter dan of groter als? Fris je Nederlands op met deze online training. Met heel veel tests!
Gewoon goed schrijven! GRATIS!
Kan jouw schrijfwerk een oppepper gebruiken? ‘Gewoon goed schrijven’ leert je alles over het schrijven van pakkende teksten!
Culturele Diversiteit GRATIS!
De wereld wordt kleiner en de kans dat jij met andere culturen te maken krijgt wordt alsmaar groter… Hoe zit het eigenlijk met cultuurverschillen en hoe ga je ermee om? Doe deze training!

Heb je vragen over jouw accountgegevens voor de Talent Academy? Neem dan contact op met HRC@tvcn.nl

 

Stuur je vragen
naar Frank

Medewerker Human Resource Center +31(6)46933415 Whatsapp Mail

Vragen?