tvcn Tolk - en Vertaalcentrum Nederland

Vragen of tolk reserveren?

Bel: 088 255 52 22

TVcN Joint Global Platform

 • TVcN Joint Global Platform logo

  Het platform omvat een geïntegreerde workflow van offerteaanvraag tot en met de uitlevering van de vertaalde documenten. Alle vertalers maken gebruik van dezelfde, centraal beheerde en geheel geïntegreerde vertaalhulpmiddelen zoals vertaalgeheugens, terminologie database, machine vertaalsoftware en woordenboeken. Door te werken aan de vertaalopdrachten zorgen de vertalers voortdurend voor verbetering en uitbreiding van de juridische vertaalgeheugens en terminologielijsten. Vertalers en revisoren kunnen gelijktijdig aan de vertaling werken en met elkaar chatten en berichten achterlaten.

  Geïntegreerde workflow
 • Korte Doorlooptijd En Hoge Kwaliteit

  Door deze aanpak zijn wij in staat korte doorlooptijden met u af te spreken. Ook garanderen wij onze afspraken omdat we voortdurend online voortgangscontroles uitvoeren. Door het gebruik van steeds beter en groter wordende vertaalgeheugens bieden wij een eenduidige hoge kwaliteit. Het platform kan vrijwel alle documenttypes aan. Bovendien wordt de lay-out van uw document gedurende het vertaalproces geheel in stand gehouden. Het separaat verzorgen van uw lay-out behoort daarmee tot het verleden.

  Korte doorlooptijd en hoge kwaliteit
 • Een Eigen Platform

  U krijgt uw eigen inlog voor het platform zodat u direct uw offertes en opdrachten kunt plaatsen. U heeft ook inzicht in uw orderstatistieken en factuurgegevens. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om te participeren in uw vertaalopdracht door bijvoorbeeld te fungeren als proofreader. Daardoor kunt u voortgangsrapportages realtime inzien.

  Een eigen platform: overal en altijd overzicht
 • Veilige Werkomgeving

  Er is veel aandacht besteed aan de veiligheid van het platform. Documenten worden niet meer per e-mail rondgestuurd. Bovendien bestaat er van ieder document en haar vertaling maar één versie en is versiebeheer dus niet nodig. De internet communicatie en opslag is encrypted (gecodeerd) en maximaal beveiligd. Iedere account heeft zijn eigen opslag (documenten, taalhulpmiddelen, folderstructuur). Er wordt dagelijks een back up gemaakt van de database. De back ups worden opgeslagen op een andere beveiligde fysieke locatie. De documenten en vertaalhulpmiddelen verwijderen en/of downloaden we op uw verzoek. U kunt uw documenten dus met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

  Veilige werkomgeving