tvcn Tolk - en Vertaalcentrum Nederland

Vragen of tolk reserveren?

Bel: 088 255 52 22

Taaloplossing op maat

Met onze verschillende tolkdiensten worden taal- en cultuurbarrières weggenomen, maar het kan zijn dat je een meer specifieke behoefte hebt voor jouw organisatie of instelling. In dat geval denken we graag met je mee in een taaloplossing op maat!

Taalapp op maat

Een taaloplossing op maat is bijvoorbeeld de inzet van een app specifiek gericht op jouw situatie en wensen. Denk daarbij aan veelvoorkomende vragen en zinnen binnen jouw werksituatie met daarbij de vertalingen in talen waarmee je vaak te maken hebt. Zo wordt een eerste taalbarrière gemakkelijk weggenomen. Ter ondersteuning bevat de app pictogrammen en afbeeldingen om het nog eenvoudiger te maken. Daarnaast kun je op elk willekeurig moment in de app met één druk op de tolkenknop direct een tolk inschakelen in 199 talen; 24 uur per dag, 7 dagen per week. Binnen een minuut heb je een tolk aan de lijn. Je zet de telefoon op luidspreker en weg is de taalbarrière!

Nog even op een rijtje:

  • Naar eigen wensen op maat gemaakt
  • Door jou gekozen zinnen met bijbehorende vertalingen
  • Pictogrammen en afbeeldingen
  • Tolkenknop; binnen 1 minuut een tolk aan de lijn
  • 24/7 beschikbaar
  • 199 talen

Andere taaloplossingen

Naast een app op maat zijn er ook andere situaties te bedenken waarbij het fijn is dat de taaloplossing op een specifieke situatie toegepast wordt. Wanneer het bijvoorbeeld niet gaat om een één op één gesprek, maar om een groep anderstaligen, is de inzet van een tolk anders. Op dat moment kan er met een taaladviseur gekeken worden naar mogelijke oplossingen. Zo kan er geholpen worden bij het geven van presentaties en kan er een speciale cultural mediator ingezet worden. Kortom: voor elke taalbarrière is er een oplossing!

Meer informatie?

Wil je meer informatie over een taaloplossing op maat of direct een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Bel naar 088 - 255 52 22 of mail naar sales@tvcn.nl.

Wij staan graag voor je klaar!

   Direct een afspraak maken