tvcn Tolk - en Vertaalcentrum Nederland

Vragen of tolk reserveren?

Bel: 088 255 52 22

Congrestolk

Bij een internationaal congres of event is het belangrijk dat je elkaar in elke taal hoort en begrijpt. Met de hulp van onze congrestolken gaat dit zeker lukken!

Congrestolken is het simultaan (nagenoeg gelijktijdig) vertalen van een gesproken boodschap in de ene taal naar een andere taal. Het wordt uitgevoerd tijdens internationale topbijeenkomsten, professionele congressen, evenementen, seminars en kleinschalige meetings.

Bij grote congressen in een grote zaal met veel anderstalige gasten wordt er vanuit tolkencabines gewerkt met de daarbij behorende geluidsapparatuur. Als er een kleine groep anderstalige gasten is,  dan kan er gebruik gemaakt worden van mobiele tolkensets, de zogenaamde fluistersets.

Professioneel

Onze congrestolken voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van taalbeheersing en vakkennis. Naast hun perfecte taalbeheersing, houden zij rekening met cultuurverschillen en bieden ze verschillende specialisaties (juridisch, medisch, technisch etc.)

Wat bieden we?

  • Erkende en zeer ervaren congrestolken: alleen of in teamverband
  • Professioneel advies en ondersteuning bij de organisatie
  • Begeleiding tijdens het congres: één vaste contactpersoon gedurende het gehele evenement
  • Alle techniek en apparatuur tot in de puntjes geregeld: van fluistersets tot tolkencabines

Bij het inzetten van congrestolken werken wij volgens de code beroepsethiek van AIIC. AIIC staat voor het Franse ‘Association Internationale des Interprètes de Conférence’, een internationale beroepsvereniging van congrestolken.

Hulp nodig?

Heb je nog nooit gewerkt met congrestolken en moet je voor veel verschillende talen een oplossing verzinnen voor je internationale evenement? Heb je geen idee welke apparatuur je nodig hebt en wat het allemaal gaat kosten? We leggen het je graag uit! Bel naar 088 - 255 52 91 of stuur een aanvraag naar congrestolken@tvcn.nl.

Samen maken we van jouw congres een succes!

Interessant om te lezen:

   Direct een afspraak maken

Lees meer over