tvcn Tolk - en Vertaalcentrum Nederland

Vragen of tolk reserveren?

Bel: 088 255 52 22

Tolkdiensten

De tolkentelefoon is al 40 jaar een begrip, maar ook wij gaan met de tijd mee en investeren in technologische ontwikkelingen om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Zo kun je naast een tolk per telefoon of een tolk op locatie namelijk ook kiezen voor een conference call met een aangesloten tolk. Of wat dacht je van een videotolk? Het is zelfs mogelijk om online te vergaderen met tolken erbij!

Om de keuze wat makkelijker te maken hebben we onze tolkdiensten op een rijtje gezet:

Snel een tolk per telefoon
Heb je snel een tolk nodig? Bel naar 088 - 255 52 22 en binnen enkele seconden heb je een tolk aan de lijn. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Tolk op locatie
Bij een zwaar, lang of ingrijpend gesprek is het fijn om een tolk op locatie te laten komen zodat de tolk ook, vaak cultuurafhankelijke, non-verbale communicatie kan signaleren.

Conference call
Met meerdere anderstalige deelnemers telefonisch spreken? Het kan heel eenvoudig via een conference call met een tolk.

Videotolk
Een videotolk is een uitkomst op momenten dat er naast verbale communicatie ook non-verbale communicatie een belangrijke rol speelt.

TALK! App
Altijd een tolk op zak! De op maat gemaakte app voor de smartphone helpt om snel een tolk in te schakelen tijdens je ambulante werk.

Online
TVcN webtalk is een online vergaderplatform waarbij tolken worden aangesloten in alle denkbare talen. Uniek is dat dit tweezijdig werkt. Deelnemers kunnen ook reageren in hun eigen taal.

Congrestolk
Organiseer je een congres of event met internationale gasten? Onze gespecialiseerde congrestolken staan voor jouw gasten klaar zodat zij geen minuut hoeven te missen vanwege een taalbarrière. Ook de techniek nemen wij jou uit handen!

Op maat
Wil je de inzet van de tolk net iets anders? Geen probleem! Laat het ons weten, we denken graag met je mee voor een taaloplossing op maat!

   Direct een afspraak maken