tvcn Tolk - en Vertaalcentrum Nederland

Vragen of tolk reserveren?

Bel: 088 255 52 22

TVcN is op zoek naar een enthousiaste Accountmanager Overheid

TVcN biedt volop ruimte om jezelf te ontplooien en te groeien als mens en als professional. Wij geloven dat werk méér is dan werk. Wij willen de beste zijn in wat we doen. Dat voel je in elke vezel van onze organisatie. Dat betekent in de praktijk dat we altijd een stapje extra zetten en dat wát we ook doen het onderdeel moet zijn van ons gezamenlijke succes. Samenwerken is een vanzelfsprekendheid en dat geldt voor alles en iedereen. Autonomie, creativiteit en originaliteit zijn een must om elke dag opnieuw onze doelen te realiseren.

Om deze doelen te realiseren zijn wij op zoek naar een Accountmanager Overheid. Iets voor jou?

Werk jij vanuit passie? Dan zoeken wij jou!
Wij zoeken een gedreven en ervaren Accountmanager Overheid die bij voorkeur zijn of haar sporen heeft verdiend binnen de overheid of zakelijke dienstverlening. Je bent binnen TVcN verantwoordelijk voor een aantal accounts binnen het onderwijs, gemeenten en rijksoverheden. Je beheert deze accounts en bouwt ze verder uit. Je bent daarnaast in staat om zelfstandig aanbestedingstrajecten te begeleiden en  aansluitende implementaties te verzorgen. Jouw strategische kennis en ervaring zorgt ervoor dat je de klantbehoefte goed begrijpt en deze kunt vertalen naar een samenwerking met TVcN. Je bent de verbinder tussen ons en de klanten, creëert draagvlak bij de interne stakeholders en je zorgt ervoor dat het marktaandeel in Nederland groeit. Uiteraard werk je nauw samen met de collega’s binnen het team Overheid maar bent tevens in staat om zelfstandig te werken.

Lijkt het je al wat? Kijk snel wat wij van jou wensen voor deze droombaan:

 • Een afgeronde HBO-opleiding;
 • 3 tot 5 jaar commerciële ervaring als accountmanager met aantoonbare successen;
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Kennis van aanbestedingen is een pré;
 • Een enthousiaste en ‘can do’ mentaliteit.

Wat krijg jij van ons in ruil voor je inzet, successen en enthousiasme?

 • Een marktconform maandsalaris;
 • Een leaseauto;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Een Benefit Budget waarmee je naar eigen inzicht extra vakantiedagen kan kopen, fiscaal voordelige aankopen kan doen zoals een fiets, laptop etc. of extra salaris kan laten uitkeren;
 • Een smartphone (ook voor privégebruik);
 • Korting op diverse verzekeringen en culturele activiteiten;
 • Gezellige uitjes om de successen binnen het team en de organisatie samen te kunnen vieren.

Wie zijn wij?
Wij laten mensen elkaar begrijpen! Wij zijn TVcN, al 40 jaar koploper in de wereld van taal en technologie. Middels een uniek IT-platform zijn wij in staat om klanten 24/7 binnen 1 minuut door te verbinden met een tolk in 199 talen. Daarnaast werken wij aan nieuwe en innovatieve oplossingen die taal- en cultuurbarrières wegnemen. Wij zijn het gaafste label van de ManpowerGroup. Wij bouwen aan een nieuw en futureproof bedrijf en zijn koploper in de wereld van taal en technologie.

Enthousiast geworden over deze baan? Join us! Stuur jouw motivatiebrief en CV naar Jacquelien Walman; jacquelien.walman@manpowergroup.nl.

Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature, dan kun je ook contact opnemen met Jacquelien via jacquelien.walman@manpowergroup.nl of 06 - 45 32 25 93.