tvcn Tolk - en Vertaalcentrum Nederland

Vragen of tolk reserveren?

Bel: 088 255 52 22

TVcN op het Tolk- en Vertaalcongres

Op 11 en 12 maart vindt in het Grand Hotel & Theater Gooiland te Hilversum voor de eerste keer het Tolk- en Vertaalcongres plaats. Het congres is georganiseerd voor alle tolken, vertalers, studenten, vertegenwoordigers van vertaalbureaus, opleiders en overige organisaties in Nederland en België op het gebied van tolken en vertalen. Dit unieke tweedaagse event, met als thema ‘Samen kom je verder’, staat in het teken van kennis delen en discussie.

Netwerkcafé
Naast een bomvol programma van sprekers, is er uiteraard ook een mogelijkheid om te netwerken. Netwerken is één van de belangrijkste doelen van het Tolk- en Vertaalcongres. Om het contact tussen tolk- en vertaalbureaus, tolken, vertalers, studenten en opleiders makkelijker te maken, is er tijdens het hele congres een Netwerkcafé. TVcN is in dit Netwerkcafé aanwezig. Onze stand is herkenbaar aan - uiteraard - ons logo, maar ook grote roze ballonnen.

Ontvang een powerbank!
Wil je helemaal voor niets in het bezit komen van een powerbank? Bezoek dan onze stand en maak een selfie met het TVcN logo. Deel deze foto vervolgens met #tvcn op onze Facebook-pagina of Twitter en wij sturen je een powerbank toe!

Voor wie niet weet wat een powerbank is: dit is een externe, compacte batterij waarmee je onderweg mobiele apparaten kunt opladen. Superhandig!

De CV tafel
Bent je een pas afgestudeerde tolk en wil je aan de slag? Dan willen wij graag kennis met je maken! Neem je CV mee en schuif aan onze CV tafel aan! Wij zijn bijzonder geïnteresseerd in afgestudeerde tolken die willen participeren en meedenken in innovatieve taaloplossingen zoals onze Talk! app, videotolken, een hybrid meeting platform (visuele online meetings met simultaantolken) en meer. Daarnaast komen wij ook graag in contact met beëdigde tolken in de EU-talen.

Maak kans op een lunch of diner met de TVcN directie
Tolken die onze stand bezoeken en een visitekaartje achterlaten ontvangen een leuke attentie. Maar dat is nog niet alles. Je maakt dan tevens kans op een lunch of diner met onze directie! Uit alle kaartjes zullen wij er random enkele trekken. Is één van deze kaartjes de jouwe, dan mag je plaatsnemen aan de lunch of het diner.

Open discussie
Op 12 maart vindt er om 11.00 uur in de theaterzaal een open discussie plaats over de toegevoegde waarde van bemiddelaars in de waardeketen voor tolk- en vertaalwerk. Nicky Klomp, manager marketing en congres van TVcN, neemt in deze discussie plaats als panellid.

Meer info en aanmelden: www.tenvcongres.nl