tvcn Tolk - en Vertaalcentrum Nederland

Vragen of tolk reserveren?

Bel: 088 255 52 22

TVcN lanceert uniek online platform

De Vertaalafdeling van TVcN Tolk- en Vertaalcentrum Nederland maakt sinds kort gebruik van een webgeoriënteerde vertaalmanagement applicatie, ´TVcN Joint Global Platform`.

De Vertaalafdeling van TVcN Tolk- en Vertaalcentrum Nederland maakt sinds kort gebruik van een webgeoriënteerde vertaalmanagement applicatie, ´TVcN Joint Global Platform`. Dit unieke en innovatieve platform is op maat ontwikkeld voor TVcN, en wordt ingezet om nóg beter op de vertaalbehoeften van klanten in te spelen, zoals: korte doorlooptijden, up to date informatievoorziening, grote betrokkenheid en hoge kwaliteit. Dit wordt bereikt door het platform in te zetten als een gezamenlijke werkomgeving waar klanten, projectmanagers, vertalers en revisoren zo nodig gelijktijdig samenwerken aan een vertaalproject.

Door de eenduidige en centrale inzet van vertaalhulpmiddelen zoals vertaalgeheugens, klantgeheugens, machine vertaalhulpmiddelen, terminologielijsten en woordenboeken, in combinatie met de inzet van onze professionele vertalers, verhogen we de kwaliteit aanmerkelijk. Daarnaast wordt door de centrale inzet van vertaalhulpmiddelen de doorlooptijd ook sterk verbeterd.

Deze verbeteringen hebben we vertaald naar een aantal garanties, en hebben betrekking op de afgesproken levertijd en de geleverde kwaliteit. Als wij de afgesproken doorlooptijd niet waarmaken, krijgt een klant 50% korting op het vooraf afgesproken tarief. En wij passen vertalingen aan tot ze helemaal naar wens zijn. Zonder bijkomende kosten.