tvcn Tolk - en Vertaalcentrum Nederland

Vragen of tolk reserveren?

Bel: 088 255 52 22

De tolkentelefoon van TVcN aangepast aan nieuwe COA regeling

  • Geplaatst door TVCN |
  • 3-04-2018

Het COA heeft de voorwaarden voor de inzet van tolken gewijzigd. De persoonlijke live tolk voor asielzoekers en vergunninghouders die in de centrale opvang verblijven wordt niet langer meer door het COA vergoed.

One stop shopping

Voor jou betekent dit, dat je vanaf 1 juli 2018 voor asielzoekers en vergunninghouders ook jouw persoonlijke tolk kan bestellen via TVcN! Alle processen rondom de tolkentelefoon zijn reeds op deze nieuwe situatie aangepast. Wel zo praktisch als je toch al zaken doet met TVcN. Je belt nog steeds naar het bekende telefoonnummer 088-2555222 en kan vertrouwen op de snelle 24/7 service die je al van ons gewend bent. En bovenal, krijg je gewoon de voordelige tarieven die zijn afgesproken. Komt de tolkdienst toch in aanmerking voor een vergoeding door het COA dan zorgen we er nog steeds voor dat je direct met LiveWords wordt doorgeschakeld!

Extra Service TVcN!

Het kan zijn dat deze nieuwe regeling impact heeft op de huidige processen van je organisatie. Dan denken we graag met je mee over hoe we dit op een zo efficiënt mogelijke manier voor jouw organisatie kunnen inrichten. Ons team staat voor je klaar!

Namens het team TVcN

Guido Vroman

Director Relatiebeheer