tvcn Tolk - en Vertaalcentrum Nederland

Vragen of tolk reserveren?

Bel: 088 255 52 22

Nieuwe dienst: Conference Call met tolk

  • Geplaatst door TVCN |
  • 18-09-2013

Misschien hebt u het wel eens meegemaakt: u hebt een gesprek met een anderstalige relatie of cliënt dat door een taalbarrière moeizaam verloopt. In een dergelijk geval biedt een tolk uitkomst. Maar wanneer u met deze cliënt even snel een telefonisch overleg wilt, of misschien zelfs een langdurige telefonische vergadering, hebt u eigenlijk ook behoefte aan een tolk voor een heldere communicatie. In dat geval kunt u ook bij ons terecht. Wij bieden namelijk vanaf nu een nieuwe dienst aan: Conference Call met tolk! In een Conference Call kunnen meerdere mensen deelnemen aan een telefonisch overleg of vergadering.

Voor wie
Iedereen die wel eens telefonisch contact heeft met anderstaligen, kan gebruik maken van een Conference Call met tolk. Bent u werkzaam binnen een gemeente, dan kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van deze dienst wanneer u telefonisch contact wilt met een anderstalige inwoner van uw gemeente. Het voordeel is dat de communicatie sneller kan plaatsvinden omdat de inwoner niet fysiek aanwezig hoeft te zijn.

In de zorgsector wordt veel gebruik gemaakt van telefonische tolkdiensten om met anderstalige patiënten te communiceren. Het kan echter voorkomen dat een patiënt te ziek is om fysiek aanwezig te kunnen zijn. Of misschien moet er alleen snel iets telefonisch doorgegeven worden of een afspraak worden verzet. Dan biedt de dienst Conference Call met tolk een uitkomst.

In het bedrijfsleven wordt veel telefonisch vergaderd, daar is een Conference Call niets nieuws. Vooral wie vanuit Nederland internationaal zakendoet, zal veel telefonisch overleg plegen. En wanneer de communicatie dan moeizaam verloopt door een taalbarrière, is het enorm handig wanneer u een tolk bij het gesprek kunt schakelen! Het bespaart u uiteindelijk veel tijd omdat het gesprek via de tolk soepel verloopt en er zo geen miscommunicatie ontstaat.

Ook in de juridische sector kan een Conference Call met tolk veel hulp bieden. Wanneer u bijvoorbeeld als jurist of notaris even snel iets wilt bespreken met een anderstalige cliënt, hoeft u geen fysieke afspraak te maken en daarvoor een reguliere telefonische tolkdienst reserveren. U kunt voortaan via onze nieuwe dienst direct telefonisch overleg plegen met behulp van een tolk!

Hebt u als congresorganisator in Nederland vaak contact met internationale klanten over bijvoorbeeld, contracten, verzekeringen, annuleringsvoorwaarden, veiligheidsissues etc., dan is het uitermate belangrijk dat hier geen misverstanden over bestaan. U zult waarschijnlijk het telefonisch overleg over het algemeen in het Engels voeren, maar zeker niet iedereen ter wereld is de Engelse taal machtig. In dat geval is het dan ontzettend handig dat u een tolk bij het telefonisch overleg kunt betrekken!

Kortom: in welke branche u ook werkzaam bent, een Conference Call met tolk biedt altijd uitkomst wanneer u telefonisch overleg wilt plegen met anderstalige relaties of cliënten!

Goed om te weten
Tolken is een intensieve vaardigheid die een hoge concentratie van de tolk vergt. Om de kwaliteit van de telefonische tolkdienst te waarborgen, hebben wij er daarom voor gekozen niet meer dan drie deelnemers in een Conference Call te plaatsen: u, uw cliënt en de tolk. Alle betrokkenen (u, uw cliënt en de tolk) kunnen zowel met een vaste als mobiele telefoon deelnemen, ook naar het buitenland.

Een Conference Call met tolk aanvragen is heel eenvoudig. U kunt een Conference Call met tolk vooraf reserveren, maar ook last minute is mogelijk. In de meeste talen kunnen wij namelijk direct voor u een Conference Call met tolk opzetten. Gaat het om een schaarse taal, dan raden wij u aan de Conference Call met tolk op voorhand te reserveren zodat wij de beschikbaarheid van de tolk kunnen garanderen.

Voor meer informatie, een Conference Call met tolk reserveren of direct een Conference Call met tolk opzetten, belt u naar ons Contact Center via 088 - 255 52 22.