tvcn Tolk - en Vertaalcentrum Nederland

Vragen of tolk reserveren?

Bel: 088 255 52 22

ManpowerGroup overbrugt taalbarrière in bedrijfswereld

  • Geplaatst door TVCN |
  • 12-11-2013

ManpowerGroup heeft onlangs ManpowerGroup Solutions Language Services gelanceerd, een compleet gamma aan taal- en contentoplossingen om bedrijven te helpen effectief te communiceren in een wereldwijde markt. Met 25 jaar ervaring in content management, taaloplossingen in meer dan 150 talen en de mogelijkheid om wereldwijd talent te werven, biedt de ManpowerGroup hiermee een unieke combinatie van diensten voor bedrijven die wereldwijd opereren en bedrijven die buiten de eigen landsgrenzen willen uitbreiden. Of het nu gaat om een productlancering in meerdere landen, het werven van personeel voor buitenlandse vestigingen of het voeren van zakelijke één-op-één gesprekken, er is altijd een passende communicatieoplossing in elke taal.

Het Language Services aanbod varieert van wereldwijde taalstrategieontwikkeling en contentcreatie, vertalen, tolken en lokalisatie, tot content management en user experience design (zie hier wat dit inhoudt). Language Services gaat nauwgezet te werk en past de allernieuwste technieken toe om oplossingen te leveren die van invloed zijn op de gehele levenscyclus van content. Daarnaast kunnen bedrijven bij Language Services terecht voor meertalige telefoon- en videoconferentiediensten.

Maar wat houdt het nou precies in? Stel u hebt een nieuw product dat u in heel Europa gaat lanceren, inclusief productwebsite en marketingcampagne. In elk land moet dit in de eigen taal gebeuren en u wilt uiteraard ook dat de boodschap wordt begrepen zoals u het bedoeld hebt. Elk land heeft haar eigen cultuur en wat in het ene land goed werkt, kan in het andere land totaal verkeerd begrepen worden. Zo'n omvangrijk project vergt een specifieke aanpak en uitvoering.

U kunt dan voor het hele project terecht bij ManpowerGroup Solutions Language Services. Van het ontwikkelen van de productwebsite (user experience design) met teksten (contentcreatie), de marketingteksten (contentcreatie), vertalingen en lokalisatie (rekening houdend met de subtiliteiten van elke taal, culturele nuances en het lokale ondernemings- en consumentenklimaat) tot en met de technologie voor het onderhouden en bijhouden van de content op versieniveau (levenscyclus; content management). Op deze manier hoeft u niet met allerlei verschillende bedrijven te schakelen; Language Services verzorgt het project van A tot Z voor u!

"In de huidige geglobaliseerde en onderling verbonden wereldmarkt, is het voor organisaties essentieel om zowel wereldwijd als op lokaal niveau hun strategieën effectief uit te voeren om zakelijke doelen te bereiken", zegt Norman Newton, Vice President en General Manager ManpowerGroup Solutions Language Services VS. "Onze expertise in het creëren van cultureel relevante, gelokaliseerde content en user experience wereldwijd helpt onze cliënten te slagen".

De kracht van Language Services is de combinatie van een wereldwijd netwerk met lokale expertise. Het wereldwijde netwerk van ManpowerGroup bestaat uit meer dan 3500 kantoren in 80 landen, waardoor zij in staat zijn om zowel veraf als dichtbij snelle en nauwkeurige communicatiediensten te leveren. Dit is in meer dan 150 talen mogelijk dankzij drie gevestigde bedrijven in de lokalisatiebranche: Global Content Solutions in de Verenigde Staten, QT in Israël en TVcN Tolk- en Vertaalcentrum Nederland, allen onderdeel van de ManpowerGroup, en een wereldwijd netwerk van lokale taal- en lokalisatiespecialisten.

De werkwijze en de technieken die worden toegepast zijn gericht op een snelle uitvoering en content management zodat u snel uw boodschap kunt overbrengen, waar ook ter wereld. Het resultaat: nauwkeurige communicatie met een lokale toon op elke markt.

Meer weten? Klik hier voor meer informatie over ManpowerGroup Solutions Language Services.