tvcn Tolk - en Vertaalcentrum Nederland

Vragen of tolk reserveren?

Bel: 088 255 52 22

TVcN is een TopWerkgever!

  • Geplaatst door TVCN |
  • 20-03-2012

Dat is nog eens leuk als je jezelf een TopWerkgever mag noemen! Via de MonitorGroep hebben wij de TevredenheidsMonitor laten uitvoeren onder onze medewerkers en daaruit is gebleken dat wij een TopWerkgever zijn. Maar wat houdt dat precies in en hoe word je een TopWerkgever?

TopWerkgever
Als TopWerkgever heb je tevreden medewerkers. Dit komt bijvoorbeeld door naar hen te luisteren, aandacht te besteden aan ontwikkeling en het creëren van een werkklimaat waarin medewerkers zich prettig voelen. Deze aspecten maken TopWerkgevers tot een aantrekkelijke werkgever. De medewerkers van TopWerkgevers zijn tevreden, enthousiast en gemotiveerd.

TevredenheidsMonitor
Om TopWerkgever te worden moet een TevredenheidsMonitor worden uitgevoerd. Dit is een objectieve en valide onderzoeksmethode die organisaties helpt om een maximale medewerkertevredenheid te realiseren. Alle onderwerpen die bepalend zijn voor de tevredenheid van medewerkers komen in het onderzoek aan bod, waaronder leiderschap, samenwerking, ontwikkelmogelijkheden en arbeidsvoorwaarden. Daarnaast geeft het een indicatie van de kwaliteit van het werkgeverschap. Alle organisaties met een bovengemiddelde of toegenomen medewerkertevredenheid mogen zich TopWerkgever noemen.

Win-winsituatie
TopWerkgevers hebben een voorsprong. Zij hebben loyale medewerkers en kunnen de aanwezige kennis daarmee langer in de organisatie behouden. Door de focus op persoonlijke ontwikkeling van de organisatie hebben medewerkers in toporganisaties een beter perspectief. Dit maakt een organisatie tot een aantrekkelijke werkgever. TopWerkgevers creëren dus een win-winsituatie. Zowel de organisatie als de medewerkers ontwikkelen zich. En klanten hebben daar uiteraard ook weer baat bij, dus eigenlijk is het een driedubbele win. Het is immers bewezen dat tevreden medewerkers een positieve invloed hebben op de tevredenheid van klanten!