tvcn Tolk - en Vertaalcentrum Nederland

Vragen of tolk reserveren?

Bel: 088 255 52 22

TVcN via ManpowerGroup Language Solutions lid geworden van TAUS

  • Geplaatst door TVCN |
  • 16-03-2012

ManpowerGroup Language Solutions is lid geworden van TAUS, een toonaangevende organisatie in de vertaalwereld. ManpowerGroup Language Solutions bestaat uit de onderdelen Experis Global Content Solutions (Verenigde Staten), QT (Israël) en TVcN.

TAUS
TAUS is een innovatie denktank en interoperabiliteit waakhond voor de vertalingsindustrie. TAUS ziet vertaling als een standaard functie, een alomtegenwoordige service. Net als het internet, elektriciteit en water, zijn vertalingen een van de basisbehoeften van de menselijke beschaving. TAUS houdt zich bezig met het verhogen van de omvang en betekenis van de vertalingsindustrie om de wereld te helpen beter te communiceren. TAUS ondersteunt ondernemers en opdrachtgevers in de vertalingsindustrie door kennis te delen en nieuwe strategieën te definiëren door middel van een uitgebreide reeks evenementen, publicaties en kennistools.

De kracht van TAUS ligt in haar leden en partners, een community van gebruikers en aanbieders van vertaaldiensten en -technologieën. Sinds 2004 heeft deze dynamische en betrokken community als speerpunt verbetering van de wereldwijde vertaalindustrie, variërend van verbeterde technologie tot aan innovatie van diensten en cross-industrie samenwerking.

ManpowerGroup
TVcN Tolk- en Vertaalcentrum Nederland behoort als dochter van de ManpowerGroup tot een internationale groep van vertaalbureaus met wie ook nauw wordt samengewerkt. Deze groep behoort tot de top 10 van grootste Language Service Providers ter wereld.

Tags