tvcn Tolk - en Vertaalcentrum Nederland

Vragen of tolk reserveren?

Bel: 088 255 52 22

Zelf uw boek uitgeven?

  • Geplaatst door TVCN |
  • 26-01-2012

Hebt u een boek geschreven en wilt u het zelf uitgeven? Zonder dat u er veel moeite voor hoeft te doen? Dat kan! En wel in een paar simpele stappen en helemaal gratis.

De tijd van het publiceren van een boek via een traditionele boekenuitgever of het compleet zelf doen ligt achter ons. iUs ondersteunt u bij het schrijven en opmaken van uw boek en met het publiceren en het verkopen van het boek.

iUs is een nieuwe online boekenuitgeverij die u in staat stelt snel, eenvoudig en gratis uw boek uit te geven. U wordt ondersteund gedurende het schrijven en opmaken van uw boek en geholpen bij de marketing en verkoop van het boek. De uitgeverij richt zich op iedereen die professioneel wil uitgeven. Bijvoorbeeld studenten die een scriptie er professioneel uit willen laten zien, de promovendus die zijn proefschrift in boekvorm wil uitgeven tot bedrijven en onderwijsinstellingen die hun eigen materiaal kosteneffectief willen laten drukken. En uiteraard schrijvers die zich niet meer thuis voelen bij de traditionele uitgeverij tot de auteur die graag alles in eigen beheer wil uitgeven.

De iUs filosofie is dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om een boek uit te geven. Waar traditionele uitgeverijen vanwege het hoge kostenniveau uiterst selectief zijn in het uitgeven van boeken, geeft iUs alle boeken uit. Dat betekent geen klassieke redactie die bepaalt hoe uw boek moet zijn geschreven en die bepaalt wat aantrekkelijk is voor de consument. iUs gaat ervan uit dat u zelf in staat bent om te bepalen wat er in uw boek komt en hoe u dat opschrijft. iUs gaat ervan uit dat de consument zelf kan bepalen welke boeken interessant zijn.

Uw boek wordt in hoge kwaliteit geprint en thuis bij de koper bezorgd. In een paar eenvoudige stappen hebt u uw boek uitgegeven. Zonder kosten en met maximale support. Natuurlijk brengt u zelf wel het belangrijkste mee: uw verhaal. En niet onbelangrijk: u krijgt 50% van de winst van uw boek. Vanaf het eerste exemplaar verdient u al. De bij iUs aangesloten redactiebureaus en vormgevers kunnen u helpen bij correctie van teksten of een bijzondere omslag voor u verzorgen.

Hebt u een boek geschreven en wilt u het ook uitgeven in een andere taal, dan hebt u uiteraard ook een professionele vertaler nodig. Een vertaler die het boek niet letterlijk vertaalt, maar rekening houdt met bijvoorbeeld de cultuur en/of wetgeving die behoort bij het land van de doeltaal. Iemand die ook weet hoe hij of zij typisch Nederlandse uitdrukkingen op een juiste wijze kan vertalen zonder dat de strekking verloren gaat. Wilt u meer weten over de vertaaldiensten van TVcN? Neem dan gerust contact met ons op!