tvcn Tolk - en Vertaalcentrum Nederland

Vragen of tolk reserveren?

Bel: 088 255 52 22

Korting tolk- en vertaaldiensten voor Fenedex leden

  • Geplaatst door TVCN |
  • 8-12-2011

Wist u dat wij ook kunnen helpen als u wilt ondernemen in het buitenland? Als u wilt ondernemen buiten de grenzen van het eigen land, zult u vaak tegen taalbarrières stuiten. Hierdoor kunnen misverstanden ontstaan of onderhandelingen stagneren.

Om dit in goede banen te leiden kunt u onze tolken inschakelen of gebruik maken van onze vertalers die uw bedrijfscommunicatie vertalen in de taal van het land waar u uw zaken wilt uitbreiden. Deze vertalers zijn ook op de hoogte van de cultuur en de gebruiken in dat land en zorgen ervoor dat uw communicatie daar naadloos op aansluit.

Veel bedrijven die internationaal actief zijn, hebben zich aangesloten bij Fenedex. Fenedex is een onafhankelijke particuliere vereniging van Nederlandse exporteurs en andere internationaal opererende ondernemingen. Zij brengt kennis en ervaring bij elkaar en verrijkt die. Zo stelt Fenedex haar leden in staat om succesvol te ondernemen op buitenlandse markten.

TVcN en Fenedex hebben de handen ineengeslagen en bieden leden van Fenedex een interessante korting aan op onze diensten. Voor meer informatie over deze samenwerking en de voordelen die dat voor u heeft, kunt u contact met ons opnemen.