tvcn Tolk - en Vertaalcentrum Nederland

Vragen of tolk reserveren?

Bel: 088 255 52 22

Afdeling HRC

TVcN is continu in beweging en via deze weg informeren wij u over een aantal veranderingen. 

Zoals u ongetwijfeld weet, heeft TVcN momenteel twee vestigingen. Vanaf 1 maart wordt Hengelo de hoofdlocatie van TVcN. De taken van het huidige Human Resource Center (voorheen: RBF) worden geïntegreerd in de Operatie. Hierdoor ontstaat er meer samenwerking en synergie tussen de verschillende afdelingen en kunnen wij u nog beter van dienst zijn. Daarom nemen we afscheid van de huidige medewerkers van HRC. Wij zijn op dit moment erg druk met de overdracht en het werven van nieuwe medewerkers. Vanaf  1 maart verwachten wij twee recruitment specialisten in dienst te hebben. In deze nieuwe organisatiestructuur is onze director of Operations, Astrid van Rossum, eindverantwoordelijk voor alle zaken rondom recruitment en binding van u als freelancer.

De komende maanden wordt ons keuzemenu beter ingericht voor onze tolken en wordt op TAS@net informatie op inzichtelijke wijze voor u beschikbaar gemaakt. Hierdoor kunt u zelf eenvoudig de juiste informatie opzoeken en is minder telefonisch contact met onze medewerkers benodigd.

Momenteel zijn de medewerkers van HRC hun werkzaamheden aan het overdragen en zijn ze telefonisch minder goed bereikbaar. Daarom is er komend weekend een tolkenspreekuur ingericht. Hierover leest u verder in de nieuwsbrief meer.