Corona update (23 maart 2020):
Tolk nodig? Een conference call of video is dé oplossing

Op dit moment werken we allemaal thuis om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. Toch zijn er gesprekken die door moeten gaan waarbij een tolk nodig is. Had je al gedacht aan een conference call met tolk? Of een videotolk? Tijdens het gesprek hoef je dan niet op dezelfde locatie te zijn als jouw relatie of cliënt en heb je wel het gemak van een tolk.

Conference call met tolk aanvragen:

 1. Bel 088 255 52 22 of online met deze link.
 2. Er wordt gevraagd naar de gewenste taal.
 3. De verbinding met de tolk wordt gemaakt.
 4. Een instructiebandje wordt gestart.
 5. De verbinding met de cliënt/relatie en de andere gesprekspartners wordt gemaakt.
 6. Let op: wanneer je niet gelijk verbinding kan maken met een van de gesprekspartners toets dan *0# om het opnieuw te proberen, verbreek de verbinding niet.

Download gratis het handige overzicht!

Een conference call is mogelijk met maximaal 5 personen: jij, de cliënt/relatie, de tolk en maximaal 3 andere gesprekspartners. Bij een schaarse taal, kan je beter de conference call met tolk vooraf reserveren. In 80% van alle 200 talen heb je direct een tolk aan de lijn.

Videotolk aanvragen:

 1. Bel 088 255 52 22.
 2. Geef aan dat je geïnteresseerd bent in een videotolk.
 3. Geef aan welk videoplatform je wilt gebruiken.
 4. Wij denken met je mee over de juiste (technische) oplossing, we ondersteunen de meeste videoplatforms.*
 5. Ons doel is om binnen 24 uur een tolk voor jouw videodienst te hebben!

TVcN blijft 24/7 voor jou beschikbaar. Tolk direct spreken of reserveren? Bel 088 255 52 22 of vraag online aan met deze link.

*Het is belangrijk dat het videoplatform de mogelijkheid biedt om voorafgaand aan het gesprek een deelname link te delen met de tolk.

Binnen 1 minuut een tolk aan
de lijn?
Bel: 088 255 52 22
Thuiswerken door corona?
Tolk nodig?
Een conference call is de oplossing.

Nieuwe eigenaar TVcN

Met trots informeren wij je dat met ingang van 1 januari 2019 Opportunity Partners de (nieuwe) eigenaar van TVcN B.V. is. Opportunity partners is een Nederlandse investeringsmaatschappij van Robert van der Wallen, voormalig eigenaar en oprichter van Brand Loyalty. De onderneming richt zich op Nederlandse bedrijven, waarbij zij het management ondersteunen in hun strategie. TVcN B.V. blijft onder de huidige naam en het vertrouwde management opereren.

ManpowerGroup

Binnen ManpowerGroup Nederland hebben onze tolk- en vertaaldiensten altijd een mooie en ook bijzondere plaats gehad. Om er meer voor te zorgen dat TVcN de aandacht en focus krijgt die het verdient om verdere ontwikkeling en groei mogelijk te maken, is er besloten TVcN te verzelfstandigen.

Verzelfstandiging TVcN

Met deze verzelfstandiging kunnen wij ons nog verder voorbereiden op de toekomst. Onderdeel van de filosofie van de samenwerking tussen Opportunity Partners en TVcN is om de cultuur en identiteit van TVcN te koesteren en verder te versterken. Wij zijn ervan overtuigd dat dit ons prachtige bedrijf nog sterker zal maken.

Veranderingen?

Voor jou brengt dit geen veranderingen met zich mee. Wij blijven het vertrouwde adres voor je tolken, vertalers, cultuurspecialisten en garanderen dezelfde passie en kwaliteit die je de afgelopen 42 jaar van ons gewend bent.

Opportunity Partners en TVcN zien deze samenwerking vol vertrouwen tegemoet!

Vragen?
stel ze aan Eva

+31 (0)88 255 52 22 Whatsapp Mail

Vragen
Stel ze aan Eva