Binnen 1 minuut een tolk aan
de lijn?
Bel: 088 255 52 22

Nieuwe eigenaar TVcN

Met trots informeren wij je dat met ingang van 1 januari 2019 Opportunity Partners de (nieuwe) eigenaar van TVcN B.V. is. Opportunity partners is een Nederlandse investeringsmaatschappij van Robert van der Wallen, voormalig eigenaar en oprichter van Brand Loyalty. De onderneming richt zich op Nederlandse bedrijven, waarbij zij het management ondersteunen in hun strategie. TVcN B.V. blijft onder de huidige naam en het vertrouwde management opereren.

ManpowerGroup

Binnen ManpowerGroup Nederland hebben onze tolk- en vertaaldiensten altijd een mooie en ook bijzondere plaats gehad. Om er meer voor te zorgen dat TVcN de aandacht en focus krijgt die het verdient om verdere ontwikkeling en groei mogelijk te maken, is er besloten TVcN te verzelfstandigen.

Verzelfstandiging TVcN

Met deze verzelfstandiging kunnen wij ons nog verder voorbereiden op de toekomst. Onderdeel van de filosofie van de samenwerking tussen Opportunity Partners en TVcN is om de cultuur en identiteit van TVcN te koesteren en verder te versterken. Wij zijn ervan overtuigd dat dit ons prachtige bedrijf nog sterker zal maken.

Veranderingen?

Voor jou brengt dit geen veranderingen met zich mee. Wij blijven het vertrouwde adres voor je tolken, vertalers, cultuurspecialisten en garanderen dezelfde passie en kwaliteit die je de afgelopen 42 jaar van ons gewend bent.

Opportunity Partners en TVcN zien deze samenwerking vol vertrouwen tegemoet!

Vragen?
stel ze aan Eva

+31 (0)88 255 52 22 Whatsapp Mail

Vragen
Stel ze aan Eva