Binnen 1 minuut een tolk aan
de lijn?
Bel: 088 255 52 22

Internationale samenwerking TVcN en Presence

Internationale samenwerking TVcN en Presence op Europese congresmarkt

TVcN/Presence wordt dé Europese partner voor Nederlandse bedrijven

Hengelo/Doncols, 30 Januari 2018 – TVcN (Tolk- en Vertaalcentrum Nederland) en het Luxemburgse Presence Translate & Interact bundelen vanaf heden hun krachten. Voortaan bieden ze voor Nederlandse bedrijven samen tolkdiensten op de Europese congresmarkt aan onder de naam TVcN/Presence. Dankzij deze samenwerking kan TVcN/Presence Nederlandse bedrijven in ieder Europees land professionele congrestolken en hoogwaardige geluidsapparatuur leveren voor een stabiele en scherpe prijs.  

TVcN bestaat ruim 40 jaar en heeft met 1.500+ tolken in 199 talen een uitgebreid Nederlands netwerk van tolken en vertalers. Het Luxemburgse Presence beschikt naast 3.000 conferentietolken over een groot internationaal netwerk. “Door het verbinden van deze twee innovatieve bedrijven kunnen wij full service dienstverlening bieden waarbij ervaren conferentietolken en de nieuwste technologieën ervoor zorgen dat iedereen elkaar begrijpt”, aldus Guido Vroman, TVcN Director Sales Nederland.

Congrestolken en techniek in heel Europa

Dankzij de samenwerking hoeven Nederlandse klanten die regelmatig internationaal congressen in verschillende Europese landen organiseren niet telkens op zoek naar een nieuwe en betrouwbare partner. Vroman: “Door te werken met hoogopgeleide conferentietolken en een vaste pool van ISO-gecertificeerde geluidstechnici in alle grote Europese steden, zorgen we er met deze samenwerking voor dat onze klanten in elk land kunnen rekenen op een vaste kwaliteit. Hierdoor kan er lokaal sneller en tegen minder kosten worden gewerkt.”

Virtuele en hybride meetings met simultaanvertolking

Naast de live congresmarkt werken TVcN en Presence voor Nederlandse klanten ook samen op het gebied van virtuele en hybride meetings.

Ben De Goignies, CEO Presence Translate & Interact: “Door het koppelen van de lokale expertise van TVcN met de internationale knowhow van Presence, kunnen we onze Nederlandse klanten nu een veel vollediger dienstenpakket aanbieden, zowel binnen als buiten Nederland.”

Over Presence Translate & Interact

Presence Translate & Interact heeft 20 jaar ervaring in taaldienstverlening en is een full service agentschap voor meertalige communicatie in al zijn vormen. Presence doet meer dan vertalen en tolken voor de klanten. Presence begeleidt hen bij de uitwerking van een coherente meertalige communicatiestrategie, de implementatie ervan en het meetbaar maken van resultaten en ROI door middel van KPI’s. Met audiovisuele partners en tolken in alle grote Europese steden en vernieuwende online platforms met simultaanvertaling, kunnen op maat gesneden communicatieplannen uitgewerkt worden die de juiste mix van technologieën bij live, online en hybride meetings bevatten.

Over TVcN Tolk- en Vertaalcentrum Nederland

Met 40 jaar ervaring en ruim 1500 tolken en vertalers in zo’n 199 talen, voorziet TVcN elke sector van tolkdiensten en vertalingen. Of het nu gaat om een tolk in het onderwijs, aan een gemeenteloket, in een ziekenhuis, of om de vertaling van een commerciële brochure. Alle tolken en vertalers worden uitgebreid gescreend, zijn ingeschreven in het Rbtv (Register beëdigde token en vertalers) en hebben ruime ervaring in hun vak. TVcN maakt deel uit van ManpowerGroup en beschikt hierdoor over een groot netwerk en werkterrein.