Corona update (23 maart 2020):
Tolk nodig? Een conference call of video is dé oplossing

Op dit moment werken we allemaal thuis om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. Toch zijn er gesprekken die door moeten gaan waarbij een tolk nodig is. Had je al gedacht aan een conference call met tolk? Of een videotolk? Tijdens het gesprek hoef je dan niet op dezelfde locatie te zijn als jouw relatie of cliënt en heb je wel het gemak van een tolk.

Conference call met tolk aanvragen:

 1. Bel 088 255 52 22 of online met deze link.
 2. Er wordt gevraagd naar de gewenste taal.
 3. De verbinding met de tolk wordt gemaakt.
 4. Een instructiebandje wordt gestart.
 5. De verbinding met de cliënt/relatie en de andere gesprekspartners wordt gemaakt.
 6. Let op: wanneer je niet gelijk verbinding kan maken met een van de gesprekspartners toets dan *0# om het opnieuw te proberen, verbreek de verbinding niet.

Download gratis het handige overzicht!

Een conference call is mogelijk met maximaal 5 personen: jij, de cliënt/relatie, de tolk en maximaal 3 andere gesprekspartners. Bij een schaarse taal, kan je beter de conference call met tolk vooraf reserveren. In 80% van alle 200 talen heb je direct een tolk aan de lijn.

Videotolk aanvragen:

 1. Bel 088 255 52 22.
 2. Geef aan dat je geïnteresseerd bent in een videotolk.
 3. Geef aan welk videoplatform je wilt gebruiken.
 4. Wij denken met je mee over de juiste (technische) oplossing, we ondersteunen de meeste videoplatforms.*
 5. Ons doel is om binnen 24 uur een tolk voor jouw videodienst te hebben!

TVcN blijft 24/7 voor jou beschikbaar. Tolk direct spreken of reserveren? Bel 088 255 52 22 of vraag online aan met deze link.

*Het is belangrijk dat het videoplatform de mogelijkheid biedt om voorafgaand aan het gesprek een deelname link te delen met de tolk.

Binnen 1 minuut een tolk aan
de lijn?
Bel: 088 255 52 22
Thuiswerken door corona?
Tolk nodig?
Een conference call is de oplossing.

Internationale samenwerking TVcN en Presence

Internationale samenwerking TVcN en Presence op Europese congresmarkt

TVcN/Presence wordt dé Europese partner voor Nederlandse bedrijven

Hengelo/Doncols, 30 Januari 2018 – TVcN (Tolk- en Vertaalcentrum Nederland) en het Luxemburgse Presence Translate & Interact bundelen vanaf heden hun krachten. Voortaan bieden ze voor Nederlandse bedrijven samen tolkdiensten op de Europese congresmarkt aan onder de naam TVcN/Presence. Dankzij deze samenwerking kan TVcN/Presence Nederlandse bedrijven in ieder Europees land professionele congrestolken en hoogwaardige geluidsapparatuur leveren voor een stabiele en scherpe prijs.  

TVcN bestaat ruim 40 jaar en heeft met 1.500+ tolken in 199 talen een uitgebreid Nederlands netwerk van tolken en vertalers. Het Luxemburgse Presence beschikt naast 3.000 conferentietolken over een groot internationaal netwerk. “Door het verbinden van deze twee innovatieve bedrijven kunnen wij full service dienstverlening bieden waarbij ervaren conferentietolken en de nieuwste technologieën ervoor zorgen dat iedereen elkaar begrijpt”, aldus Guido Vroman, TVcN Director Sales Nederland.

Congrestolken en techniek in heel Europa

Dankzij de samenwerking hoeven Nederlandse klanten die regelmatig internationaal congressen in verschillende Europese landen organiseren niet telkens op zoek naar een nieuwe en betrouwbare partner. Vroman: “Door te werken met hoogopgeleide conferentietolken en een vaste pool van ISO-gecertificeerde geluidstechnici in alle grote Europese steden, zorgen we er met deze samenwerking voor dat onze klanten in elk land kunnen rekenen op een vaste kwaliteit. Hierdoor kan er lokaal sneller en tegen minder kosten worden gewerkt.”

Virtuele en hybride meetings met simultaanvertolking

Naast de live congresmarkt werken TVcN en Presence voor Nederlandse klanten ook samen op het gebied van virtuele en hybride meetings.

Ben De Goignies, CEO Presence Translate & Interact: “Door het koppelen van de lokale expertise van TVcN met de internationale knowhow van Presence, kunnen we onze Nederlandse klanten nu een veel vollediger dienstenpakket aanbieden, zowel binnen als buiten Nederland.”

Over Presence Translate & Interact

Presence Translate & Interact heeft 20 jaar ervaring in taaldienstverlening en is een full service agentschap voor meertalige communicatie in al zijn vormen. Presence doet meer dan vertalen en tolken voor de klanten. Presence begeleidt hen bij de uitwerking van een coherente meertalige communicatiestrategie, de implementatie ervan en het meetbaar maken van resultaten en ROI door middel van KPI’s. Met audiovisuele partners en tolken in alle grote Europese steden en vernieuwende online platforms met simultaanvertaling, kunnen op maat gesneden communicatieplannen uitgewerkt worden die de juiste mix van technologieën bij live, online en hybride meetings bevatten.

Over TVcN Tolk- en Vertaalcentrum Nederland

Met 40 jaar ervaring en ruim 1500 tolken en vertalers in zo’n 199 talen, voorziet TVcN elke sector van tolkdiensten en vertalingen. Of het nu gaat om een tolk in het onderwijs, aan een gemeenteloket, in een ziekenhuis, of om de vertaling van een commerciële brochure. Alle tolken en vertalers worden uitgebreid gescreend, zijn ingeschreven in het Rbtv (Register beëdigde token en vertalers) en hebben ruime ervaring in hun vak. TVcN maakt deel uit van ManpowerGroup en beschikt hierdoor over een groot netwerk en werkterrein.