Corona update (23 maart 2020):
Tolk nodig? Een conference call of video is dé oplossing

Op dit moment werken we allemaal thuis om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. Toch zijn er gesprekken die door moeten gaan waarbij een tolk nodig is. Had je al gedacht aan een conference call met tolk? Of een videotolk? Tijdens het gesprek hoef je dan niet op dezelfde locatie te zijn als jouw relatie of cliënt en heb je wel het gemak van een tolk.

Conference call met tolk aanvragen:

 1. Bel 088 255 52 22 of online met deze link.
 2. Er wordt gevraagd naar de gewenste taal.
 3. De verbinding met de tolk wordt gemaakt.
 4. Een instructiebandje wordt gestart.
 5. De verbinding met de cliënt/relatie en de andere gesprekspartners wordt gemaakt.
 6. Let op: wanneer je niet gelijk verbinding kan maken met een van de gesprekspartners toets dan *0# om het opnieuw te proberen, verbreek de verbinding niet.

Download gratis het handige overzicht!

Een conference call is mogelijk met maximaal 5 personen: jij, de cliënt/relatie, de tolk en maximaal 3 andere gesprekspartners. Bij een schaarse taal, kan je beter de conference call met tolk vooraf reserveren. In 80% van alle 200 talen heb je direct een tolk aan de lijn.

Videotolk aanvragen:

 1. Bel 088 255 52 22.
 2. Geef aan dat je geïnteresseerd bent in een videotolk.
 3. Geef aan welk videoplatform je wilt gebruiken.
 4. Wij denken met je mee over de juiste (technische) oplossing, we ondersteunen de meeste videoplatforms.*
 5. Ons doel is om binnen 24 uur een tolk voor jouw videodienst te hebben!

TVcN blijft 24/7 voor jou beschikbaar. Tolk direct spreken of reserveren? Bel 088 255 52 22 of vraag online aan met deze link.

*Het is belangrijk dat het videoplatform de mogelijkheid biedt om voorafgaand aan het gesprek een deelname link te delen met de tolk.

Binnen 1 minuut een tolk aan
de lijn?
Bel: 088 255 52 22
Thuiswerken door corona?
Tolk nodig?
Een conference call is de oplossing.

Figuranten gezocht! 

We zijn op zoek naar figuranten voor de promotiefilm bij de lancering van het Talent Academy-platform later dit jaar. Dit is een nieuw platform voor en door TVcN tolken. Jullie hebben daarin de hoofdrol. Daarom gaan we in de promotiefilm zoveel mogelijk TVcN tolken laten zien.

Digitale tijdperk

Daarnaast gaat de promotiefilm over de ontwikkelingen van het digitale tijdperk en de invloed op de tolkenbranche. Vertaalcomputers die in je zak passen en moeiteloos in een paar seconden gesproken zinnen vertalen en uitspreken in een andere taal. Het bestaat al. Nu gaat er nog van alles mis en het aantal talen is beperkt. De ontwikkeling van technologie maakt echter steeds grotere stappen. De verbeterde versies volgen elkaar in rap tempo op. Meer talen en minder fouten liggen binnen handbereik.

Persoonlijk

Er zit ook een andere kant aan dit verhaal. Alles wat niet te digitaliseren valt, krijgt juist meer waarde. Daar zit de ruimte voor de tolken om relevant én succesvol te blijven. Want alle technologie ten spijt, het vertonen van persoonlijk empathisch gedrag is met al deze technologie nog niet gerealiseerd. Dat wat ons menselijk maakt en onderscheidt van de techniek is onvervangbaar.

Dit is je kans

Doe mee als figurant aan deze promotiefilm! Stuur een mail naar talentacademy@tvcn.nl.

 

 

Stuur je vragen
naar Frank

Medewerker Human Resource Center +31(6)46933415 Whatsapp Mail

Vragen?