Binnen 1 minuut een tolk aan
de lijn?
Bel: 088 255 52 22

Figuranten gezocht! 

We zijn op zoek naar figuranten voor de promotiefilm bij de lancering van het Talent Academy-platform later dit jaar. Dit is een nieuw platform voor en door TVcN tolken. Jullie hebben daarin de hoofdrol. Daarom gaan we in de promotiefilm zoveel mogelijk TVcN tolken laten zien.

Digitale tijdperk

Daarnaast gaat de promotiefilm over de ontwikkelingen van het digitale tijdperk en de invloed op de tolkenbranche. Vertaalcomputers die in je zak passen en moeiteloos in een paar seconden gesproken zinnen vertalen en uitspreken in een andere taal. Het bestaat al. Nu gaat er nog van alles mis en het aantal talen is beperkt. De ontwikkeling van technologie maakt echter steeds grotere stappen. De verbeterde versies volgen elkaar in rap tempo op. Meer talen en minder fouten liggen binnen handbereik.

Persoonlijk

Er zit ook een andere kant aan dit verhaal. Alles wat niet te digitaliseren valt, krijgt juist meer waarde. Daar zit de ruimte voor de tolken om relevant én succesvol te blijven. Want alle technologie ten spijt, het vertonen van persoonlijk empathisch gedrag is met al deze technologie nog niet gerealiseerd. Dat wat ons menselijk maakt en onderscheidt van de techniek is onvervangbaar.

Dit is je kans

Doe mee als figurant aan deze promotiefilm! Stuur een mail naar talentacademy@tvcn.nl.

 

 

Stuur je vragen
naar Frank

Medewerker Human Resource Center +31(6)46933415 Whatsapp Mail

Vragen?