Binnen 1 minuut een tolk aan
de lijn?
Bel: 088 255 52 22

Tolken online aanvragen

24/7 online een tolk aanvragen

De afgelopen 40 jaar zijn voorbij gevlogen waarbij we met passie hebben gewerkt om onze dienstverlening iedere dag iets te verbeteren. Vandaag presenteren wij je met trots dat het nu ook mogelijk is om online tolken aan te vragen. Eenvoudig, gebruikersvriendelijk en snel! Eigenlijk gewoon zoals je dit van ons gewend bent.

De tolkentelefoon ken je waarschijnlijk al jaren vanuit je dienstverlening en service aan je anderstaligen cliënten. De tolkentelefoon is een begrip en voldoet nog steeds uitstekend maar in dit digitale tijdperk wil TVcN je nu toch een gemakkelijk en net zo snel alternatief bieden. Een alternatief waarbij jij volledig de controle hebt, volledig online en op ieder moment van de dag zelf een tolk reserveert of direct beschikbaar hebt.

Partners die er al een tijdje mee hebben mogen werken zijn laaiend enthousiast.  Jou adviseren we: “probeer het eens uit en wordt net zo enthousiast.”

Vul dit formulier in en dan krijg je binnen 24 uur je inlogcode per mail toegestuurd. Nieuwsgierig hoe het online aanvragen werkt? Kijk dan hier alvast voor de instructie.

We horen graag van je, via de tolkentelefoon of via ons nieuwe online platvorm. De keus is aan jou!

 

 

 

  • De tolkentelefoon al 40 jaar een begrip
  • Binnen 1 minuut een tolk aan de lijn
  • 24/7 staan we voor je klaar
  • 1500 tolken in 190 talen

Vragen?
stel ze aan Eva

+31 (0)88 255 52 22 Whatsapp Mail

Stel een vraag over de tolkentelefoon