Corona update (23 maart 2020):
Tolk nodig? Een conference call of video is dé oplossing

Op dit moment werken we allemaal thuis om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. Toch zijn er gesprekken die door moeten gaan waarbij een tolk nodig is. Had je al gedacht aan een conference call met tolk? Of een videotolk? Tijdens het gesprek hoef je dan niet op dezelfde locatie te zijn als jouw relatie of cliënt en heb je wel het gemak van een tolk.

Conference call met tolk aanvragen:

 1. Bel 088 255 52 22 of online met deze link.
 2. Er wordt gevraagd naar de gewenste taal.
 3. De verbinding met de tolk wordt gemaakt.
 4. Een instructiebandje wordt gestart.
 5. De verbinding met de cliënt/relatie en de andere gesprekspartners wordt gemaakt.
 6. Let op: wanneer je niet gelijk verbinding kan maken met een van de gesprekspartners toets dan *0# om het opnieuw te proberen, verbreek de verbinding niet.

Download gratis het handige overzicht!

Een conference call is mogelijk met maximaal 5 personen: jij, de cliënt/relatie, de tolk en maximaal 3 andere gesprekspartners. Bij een schaarse taal, kan je beter de conference call met tolk vooraf reserveren. In 80% van alle 200 talen heb je direct een tolk aan de lijn.

Videotolk aanvragen:

 1. Bel 088 255 52 22.
 2. Geef aan dat je geïnteresseerd bent in een videotolk.
 3. Geef aan welk videoplatform je wilt gebruiken.
 4. Wij denken met je mee over de juiste (technische) oplossing, we ondersteunen de meeste videoplatforms.*
 5. Ons doel is om binnen 24 uur een tolk voor jouw videodienst te hebben!

TVcN blijft 24/7 voor jou beschikbaar. Tolk direct spreken of reserveren? Bel 088 255 52 22 of vraag online aan met deze link.

*Het is belangrijk dat het videoplatform de mogelijkheid biedt om voorafgaand aan het gesprek een deelname link te delen met de tolk.

Binnen 1 minuut een tolk aan
de lijn?
Bel: 088 255 52 22
Thuiswerken door corona?
Tolk nodig?
Een conference call is de oplossing.

Tolk Tigrinya

Tolk Tingrinya nodig?

Tigrinya-taal is een Ethiopische Semitische taal gesproken door ongeveer 70% van de bewoners in Eritrea , De Tigrinya-bevolking maakt ongeveer 55% uit van de bevolking in Eritrea. Mensen die het dialect spreken, worden Biher-Tigrinya genoemd. Overheersende gebieden die de taal spreken zijn Asmara, de hoofdstad, Mendefera, Adi Quala, Dekemare en Senafe. De steden Keren en Massawa hebben ook belangrijke Bihre-Tigrinya-sprekers. Een andere groep mensen die het dialect spreekt, zijn de Jerbeti, moslims die in de hooglanden wonen. De mensen zijn goed voor ongeveer 10% van de Tigrinya-sprekende bevolking.

Tigrinya-taal

De taal is afgeleid van Ge’ez, een oude taal die tegenwoordig alleen in de orthodoxe kerk bestaat. Het oude script heeft meer dan 200-tekens met verschillende geluiden. De taal heeft zijn alfabetten ba, be, bi, bo, bu, mutanten van de Engelse karakters. Net als het Engels wordt Tigrinya geschreven en gelezen in de linker- en rechterrichting. Er bestaan ​​32-sets van Tigrinya-alfabetten. In Tigrinya worden woorden op dezelfde manier geschreven en gelezen. Pasta is bijvoorbeeld pasta. Onder de Engelse woorden is Computer Komputer, de telefoon is telefon en post is posta.

Tolkdiensten

De tolken van TVcN zijn 24/7 telefonisch beschikbaar, bij TVcN kun je ook voor andere tolkdiensten terecht:

Waarom TVcN?

Waarom kiezen voor een Tigrinya tolk van TVcN?

 • Ruim 40 jaar ervaring in tolkdiensten
 • Telefonische tolk binnen een minuut geregeld. 24 uur per dag, 7 dagen per week
 • Gekwalificeerde tolken en moedertaalsprekers .
 • Tolken staan ingeschreven in het register voor beëdigde tolken en vertalers (Rbtv)
 • Tolken leven de gedragscode na voor tolken en vertalers
 • Onze tolken helpen bij taalbarrières en bij cultuurverschillen

Tigrinya vertalen

Vertalen is niet hetzelfde als tolken. Bij vertalen gaat het om geschreven taal en tolken om gesproken taal. Heb je een vertaling Tigrinya nodig, bijvoorbeeld voor een arbeidscontract, veiligheidsvoorschriften of een brochure? Neem dan contact op met onze partner Presence

Vragen?
stel ze aan Eva

+31 (0)88 255 52 22 Whatsapp Mail