Corona update (23 maart 2020):
Tolk nodig? Een conference call of video is dé oplossing

Op dit moment werken we allemaal thuis om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. Toch zijn er gesprekken die door moeten gaan waarbij een tolk nodig is. Had je al gedacht aan een conference call met tolk? Of een videotolk? Tijdens het gesprek hoef je dan niet op dezelfde locatie te zijn als jouw relatie of cliënt en heb je wel het gemak van een tolk.

Conference call met tolk aanvragen:

 1. Bel 088 255 52 22 of online met deze link.
 2. Er wordt gevraagd naar de gewenste taal.
 3. De verbinding met de tolk wordt gemaakt.
 4. Een instructiebandje wordt gestart.
 5. De verbinding met de cliënt/relatie en de andere gesprekspartners wordt gemaakt.
 6. Let op: wanneer je niet gelijk verbinding kan maken met een van de gesprekspartners toets dan *0# om het opnieuw te proberen, verbreek de verbinding niet.

Download gratis het handige overzicht!

Een conference call is mogelijk met maximaal 5 personen: jij, de cliënt/relatie, de tolk en maximaal 3 andere gesprekspartners. Bij een schaarse taal, kan je beter de conference call met tolk vooraf reserveren. In 80% van alle 200 talen heb je direct een tolk aan de lijn.

Videotolk aanvragen:

 1. Bel 088 255 52 22.
 2. Geef aan dat je geïnteresseerd bent in een videotolk.
 3. Geef aan welk videoplatform je wilt gebruiken.
 4. Wij denken met je mee over de juiste (technische) oplossing, we ondersteunen de meeste videoplatforms.*
 5. Ons doel is om binnen 24 uur een tolk voor jouw videodienst te hebben!

TVcN blijft 24/7 voor jou beschikbaar. Tolk direct spreken of reserveren? Bel 088 255 52 22 of vraag online aan met deze link.

*Het is belangrijk dat het videoplatform de mogelijkheid biedt om voorafgaand aan het gesprek een deelname link te delen met de tolk.

Binnen 1 minuut een tolk aan
de lijn?
Bel: 088 255 52 22
Thuiswerken door corona?
Tolk nodig?
Een conference call is de oplossing.

Tolk Spaans

Tolk Spaans gezocht?

Ben je op zoek naar een Spaanse tolk? Spaans is zo’n grote wereldtaal dat TVcN veel tolken Spaans – Nederlands en Nederlands – Spaans beschikbaar heeft. Ook kunnen wij je helpen met tolken Spaans – Engels.

Tolkdiensten Spaans

Een tolk Spaans is is niet alleen 24/7 telefonisch beschikbaar, bij TVcN kun je ook voor andere tolkdiensten Spaans terecht:

Waar wordt Spaans gesproken?

Spaans is de tweede meest gesproken taal ter wereld in termen van moedertaalsprekers. En dan zijn er ook nog miljoenen mensen die Spaans als tweede taal spreken. In totaal spreken een kleine 513 miljoen mensen Spaans. Is ook niet zo gek dat dit een grote wereldtaal is, want buiten Spanje wordt in heel Zuid-Amerika Spaans gesproken, op Brazilië na. Spaans is een officiële taal in 20 landen. De top drie Spaanstalige landen zijn Mexico, Spanje en Colombia. Wil je weten in welke landen nog meer Spaans wordt gesproken, bekijk dan deze lijst.

Toch is Spaans, ook wel Castiliaans genoemd, niet gewoon Spaans. Er bestaan namelijk verschillende varianten op het Castiliaans. De verschillen zijn echter niet groot. In welk Spaanstalig land ook, het algemene Castiliaans wordt gewoon begrepen wanneer je dat spreekt. Wil je meer weten over de Spaanse taalvarianten? Lees dan deze blogs:

Populariteit Spaans neemt toe op middelbare scholen

Spaans is Spaans… toch?

Catalaans: geen Spaans dialect maar een taal op zich

Waarom een Spaanse tolk van TVCN?

Waarom kiezen voor een Spaanse tolk van TVcN?

 • Ruim 40 jaar ervaring in tolkdiensten
 • Telefonische tolk binnen enkele seconden geregeld. 24 uur per dag, 7 dagen per week
 • Altijd gekwalificeerde tolken, doorgaans moedertaalsprekers of anders hoog opgeleid in de tweede taal
 • Onze tolken zijn ingeschreven in het register voor beëdigde tolken en vertalers (Rbtv)
 • Onze tolken houden zich altijd aan de gedragscode voor tolken en vertalers
 • Onze tolken helpen niet alleen bij taalbarrières, maar ook bij cultuurverschillen

Spaans vertalen

Zoek je een tolk – vertaler Spaans? Weet dan eerst wat je precies zoekt. Een tolk of een vertaler? Vertalen en tolken zijn namelijk niet hetzelfde. Bij vertalen gaat het om geschreven taal en tolken om gesproken taal. Heb je een vertaling Spaans nodig, bijvoorbeeld voor een brochure, website, juridisch document, een contract of iets anders? Neem dan contact op met onze partner Presence. Niet alleen voor vertalingen Nederlands – Spaans of andersom, maar ook voor andere taalcombinaties met het Spaans.

Vragen?
stel ze aan Eva

+31 (0)88 255 52 22 Whatsapp Mail

Heb je een vraag of wil je een offerte opvragen?