Corona update (23 maart 2020):
Tolk nodig? Een conference call of video is dé oplossing

Op dit moment werken we allemaal thuis om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. Toch zijn er gesprekken die door moeten gaan waarbij een tolk nodig is. Had je al gedacht aan een conference call met tolk? Of een videotolk? Tijdens het gesprek hoef je dan niet op dezelfde locatie te zijn als jouw relatie of cliënt en heb je wel het gemak van een tolk.

Conference call met tolk aanvragen:

 1. Bel 088 255 52 22 of online met deze link.
 2. Er wordt gevraagd naar de gewenste taal.
 3. De verbinding met de tolk wordt gemaakt.
 4. Een instructiebandje wordt gestart.
 5. De verbinding met de cliënt/relatie en de andere gesprekspartners wordt gemaakt.
 6. Let op: wanneer je niet gelijk verbinding kan maken met een van de gesprekspartners toets dan *0# om het opnieuw te proberen, verbreek de verbinding niet.

Download gratis het handige overzicht!

Een conference call is mogelijk met maximaal 5 personen: jij, de cliënt/relatie, de tolk en maximaal 3 andere gesprekspartners. Bij een schaarse taal, kan je beter de conference call met tolk vooraf reserveren. In 80% van alle 200 talen heb je direct een tolk aan de lijn.

Videotolk aanvragen:

 1. Bel 088 255 52 22.
 2. Geef aan dat je geïnteresseerd bent in een videotolk.
 3. Geef aan welk videoplatform je wilt gebruiken.
 4. Wij denken met je mee over de juiste (technische) oplossing, we ondersteunen de meeste videoplatforms.*
 5. Ons doel is om binnen 24 uur een tolk voor jouw videodienst te hebben!

TVcN blijft 24/7 voor jou beschikbaar. Tolk direct spreken of reserveren? Bel 088 255 52 22 of vraag online aan met deze link.

*Het is belangrijk dat het videoplatform de mogelijkheid biedt om voorafgaand aan het gesprek een deelname link te delen met de tolk.

Binnen 1 minuut een tolk aan
de lijn?
Bel: 088 255 52 22
Thuiswerken door corona?
Tolk nodig?
Een conference call is de oplossing.

Tolk Frans

Tolk Frans gezocht?

Ben je op zoek naar een tolk Frans – Nederlands / Nederlands – Frans? Die hebben wij uiteraard voor je! Maar dat is niet alles, we hebben ook tolken Frans in andere taalcombinaties:

Tolkdiensten Frans

Een tolk Frans is is niet alleen 24/7 telefonisch beschikbaar, bij TVcN kun je ook voor andere tolkdiensten Frans terecht:

Franse Taal

De Franse taal is een officiële taal in maar liefst 31 landen. Frankrijk is uiteraard aanvoerder van de lijst, gevolgd door Congo-Kinshasa. Andere landen waar Frans wordt gesproken zijn onder andere Monaco, Luxemburg, België, Switzerland, een gedeelte van Canada, delen van Noord en Centraal Afrika, Vietnam, Cambodja, Madagaskar en Franse overzeese departementen en gebieden. In de Verenigde Staten wordt in Maine en Louisiana nog Frans gesproken in sommige gemeenschappen van Franse oorsprong.

Hoeveel mensen spreken Frans?

Op de wereld hebben bijna 76.800.000 mensen Frans als moedertaal en nog eens bijna 210 miljoen mensen als tweede taal.

Frans leren

Frans is niet een extreem moeilijke taal om te leren voor ons, maar ook weer niet heel gemakkelijk. Beheers je al een andere Romaanse taal, bijvoorbeeld Italiaans, dan zal je met de Franse taal zeker geen moeite hebben om het te leren. Franse grammatica heeft overeenkomsten met Spaans en Italiaans. Zeker wie Italiaans spreekt, kan de Franse taal doorgaans goed begrijpen. Wanneer je Frans leert, zul je misschien nog moeite hebben met geslachten, werkwoordvervoegingen en uitspraak van nasale klanken. Sommige klinkers hebben een accent (al gaan die waarschijnlijk verdwijnen) en een aantal veel gebruikte werkwoorden zijn onregelmatig, zoals être (zijn), avoir (hebben), aller (gaan) en venir (komen).

Langste Franse woord

De Fransen zullen je waarschijnlijk vertellen dat hun langste woord anticonstitutionnellement is, een lang bijwoord wat ‘op een onconstitutionele manier’ betekent. Het woord is 25 letters lang en wordt nauwelijks nog gebruikt.

Klik op deze link voor meer Franse weetjes.

Waarom een Franse tolk van TVCN?

 • Ruim 40 jaar ervaring in tolkdiensten
 • Telefonische tolk binnen enkele seconden geregeld. 24 uur per dag, 7 dagen per week
 • Altijd gekwalificeerde tolken, doorgaans moedertaalsprekers of anders hoog opgeleid in de tweede taal
 • Onze tolken zijn ingeschreven in het register voor beëdigde tolken en vertalers (Rbtv)
 • Onze tolken houden zich altijd aan de gedragscode voor tolken en vertalers
 • Onze tolken helpen niet alleen bij taalbarrières, maar ook bij cultuurverschillen

Frans vertalen

Vertalen is niet hetzelfde als tolken. Bij vertalen gaat het om geschreven taal en tolken om gesproken taal. Heb je een vertaling Frans nodig, bijvoorbeeld voor een brochure, website, juridisch document, een contract of iets anders? Neem dan contact op met onze partner Presence. Niet alleen voor vertalingen Nederlands – Frans of andersom, maar ook voor andere taalcombinaties met het Frans.

Vragen?
stel ze aan Eva

+31 (0)88 255 52 22 Whatsapp Mail

Heb je een vraag of wil je een offerte opvragen?