Corona update (23 maart 2020):
Tolk nodig? Een conference call of video is dé oplossing

Op dit moment werken we allemaal thuis om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. Toch zijn er gesprekken die door moeten gaan waarbij een tolk nodig is. Had je al gedacht aan een conference call met tolk? Of een videotolk? Tijdens het gesprek hoef je dan niet op dezelfde locatie te zijn als jouw relatie of cliënt en heb je wel het gemak van een tolk.

Conference call met tolk aanvragen:

 1. Bel 088 255 52 22 of online met deze link.
 2. Er wordt gevraagd naar de gewenste taal.
 3. De verbinding met de tolk wordt gemaakt.
 4. Een instructiebandje wordt gestart.
 5. De verbinding met de cliënt/relatie en de andere gesprekspartners wordt gemaakt.
 6. Let op: wanneer je niet gelijk verbinding kan maken met een van de gesprekspartners toets dan *0# om het opnieuw te proberen, verbreek de verbinding niet.

Download gratis het handige overzicht!

Een conference call is mogelijk met maximaal 5 personen: jij, de cliënt/relatie, de tolk en maximaal 3 andere gesprekspartners. Bij een schaarse taal, kan je beter de conference call met tolk vooraf reserveren. In 80% van alle 200 talen heb je direct een tolk aan de lijn.

Videotolk aanvragen:

 1. Bel 088 255 52 22.
 2. Geef aan dat je geïnteresseerd bent in een videotolk.
 3. Geef aan welk videoplatform je wilt gebruiken.
 4. Wij denken met je mee over de juiste (technische) oplossing, we ondersteunen de meeste videoplatforms.*
 5. Ons doel is om binnen 24 uur een tolk voor jouw videodienst te hebben!

TVcN blijft 24/7 voor jou beschikbaar. Tolk direct spreken of reserveren? Bel 088 255 52 22 of vraag online aan met deze link.

*Het is belangrijk dat het videoplatform de mogelijkheid biedt om voorafgaand aan het gesprek een deelname link te delen met de tolk.

Binnen 1 minuut een tolk aan
de lijn?
Bel: 088 255 52 22
Thuiswerken door corona?
Tolk nodig?
Een conference call is de oplossing.

Armeense tolk

Op zoek naar een Armeense tolk?

Heb je een tolk Armeens nodig? Het huidige Nieuw-Armeens wordt onderscheiden in twee varianten: Oost-Armeens en West-Armeens. In beide varianten hebben we een ruim aanbod tolken beschikbaar. Een telefonische tolk Armeens heb je al binnen enkele minuten, 24 uur per dag, 7 dagen per week aan de lijn. En je kunt bij ons ook terecht voor andere tolkdiensten Armeens.

Direct een tolk Armeens nodig? Bel 088 255 52 22.

Tolkdiensten Armeens

Een tolk Armeens is niet alleen 24/7 telefonisch beschikbaar, bij TVcN kun je ook voor andere tolkdiensten Armeens terecht:

Armeens; taal, letters en alfabet

Armeens is uiteraard de taal van Armenië maar wordt ook in andere landen gesproken, zoals in Nagorno-Karabach in Azerbeidzjan (waar het ook een officiële taal is), een klein deel van Turkije en in Armeense gemeenschappen in andere landen, waaronder Nederland. In totaal wordt het Armeens door ongeveer 6,3 miljoen mensen gesproken. Het Armeens heeft een eigen alfabet dat uit 39 letters bestaat. De letters tonen geen enkele gelijkenis met het Latijnse alfabet of andere alfabetten en dat maakt het een lastige taal om te leren.

Het moderne Armeens wordt onderscheiden in Oost-Armeens en West-Armeens. Oost-Armeens wordt voornamelijk gesproken in het Kaukasus hooggebergte, het huidige Armenië en Iran. De taal is in het begin van de 19e eeuw ontstaan en gebaseerd op een dialect uit het Ararat-district (van Russisch-Armenië). West-Armeens werd lange tijd, vooral gedurende de eerste helft van de 20e eeuw, ook wel Turks-Armeens genoemd. De taal werd oorspronkelijk gesproken door de Armeense inwoners van Oost-Turkije. Het dialect is ontstaan in het begin van de 19e eeuw en is gebaseerd op het Armeense dialect van Istanbul. De taal wordt tegenwoordig vooral gesproken in Noord-Amerika, Europa, een kleine gemeenschap in Turkije en in het Midden-Oosten. In Iran wordt echter weer Oost-Armeens gesproken.

Waarom een Armeense tolk van TVCN?

 • Ruim 40 jaar ervaring in tolkdiensten
 • Telefonische tolk binnen enkele seconden geregeld. 24 uur per dag, 7 dagen per week
 • Altijd gekwalificeerde tolken, doorgaans moedertaalsprekers of anders hoog opgeleid in de tweede taal
 • Onze tolken zijn ingeschreven in het register voor beëdigde tolken en vertalers (Rbtv)
 • Onze tolken houden zich altijd aan de gedragscode voor tolken en vertalers
 • Onze tolken helpen niet alleen bij taalbarrières, maar ook bij cultuurverschillen

Armeens vertalen

Vertalen is niet hetzelfde als tolken. Bij vertalen gaat het om geschreven taal en tolken om gesproken taal. Heb je een vertaling Armeens nodig, bijvoorbeeld voor een brochure, een juridisch document, een contract of iets anders? Neem dan contact op met onze partner Presence. Niet alleen voor vertalingen Nederlands – Armeens of andersom, maar ook voor andere taalcombinaties met het Armeens.

Vragen?
stel ze aan Eva

+31 (0)88 255 52 22 Whatsapp Mail

Heb je een vraag of wil je een offerte opvragen?