Binnen 1 minuut een tolk aan
de lijn?
Bel: 088 255 52 22

Talen en informatie over de Verenigde Arabische Emiraten

De Verenigde Arabische Emiraten is een land in Azië dat aan Saoedi-Arabië en Oman grenst. Het land omvat zeven emiraten, namelijk Abu Dhabi, Dubai, Sharjah, Ajman, Umm Al Qaywayn, Ras al-Khaimah en Fujairah. De Verenigde Arabische Emiraten zijn rijk aan olie, maar tussen de verschillende emiraten is deze olie ongelijk verspreid. Abu Dhabi is verreweg het grootst in oppervlakte en bezit ook verreweg de meeste olie. De Verenigde Arabische Emiraten behoren tot de Arabische Liga.

Talen Verenigde Arabische Emiraten

Hoofdstad Verenigde Arabische Emiraten

Abu Dhabi

Aantal inwoners

9,4 miljoen inwoners (2017)

Religie Verenigde Arabische Emiraten

De bevolking hangt overwegend de soennitische islam aan. De islam is er staatsgodsdienst. Er zijn verder belangrijke sjiitische, christelijke (9%) en hindoeminderheden (15%). De katholieken van de Verenigde Arabische Emiraten ressorteren onder het Apostolisch vicariaat Zuid-Arabië.

Tolk Arabisch Golfstaten nodig?

Voor een professionele, gekwalificeerde tolk Arabisch Golfstaten hoeft je niet verder te zoeken. Met meer dan 40 jaar ervaring, 1500 tolken en een pakket dat zich uitstrekt over 200 verschillende talen én culturen, ben je aan het juiste adres.

Heb je een vraag?

Kijk eerst bij onze veelgestelde vragen.

Vragen?
stel ze aan Eva

+31 (0)88 255 52 22 Whatsapp Mail

Heb je een vraag of wil je een offerte opvragen?