Corona update (23 maart 2020):
Tolk nodig? Een conference call of video is dé oplossing

Op dit moment werken we allemaal thuis om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. Toch zijn er gesprekken die door moeten gaan waarbij een tolk nodig is. Had je al gedacht aan een conference call met tolk? Of een videotolk? Tijdens het gesprek hoef je dan niet op dezelfde locatie te zijn als jouw relatie of cliënt en heb je wel het gemak van een tolk.

Conference call met tolk aanvragen:

 1. Bel 088 255 52 22 of online met deze link.
 2. Er wordt gevraagd naar de gewenste taal.
 3. De verbinding met de tolk wordt gemaakt.
 4. Een instructiebandje wordt gestart.
 5. De verbinding met de cliënt/relatie en de andere gesprekspartners wordt gemaakt.
 6. Let op: wanneer je niet gelijk verbinding kan maken met een van de gesprekspartners toets dan *0# om het opnieuw te proberen, verbreek de verbinding niet.

Download gratis het handige overzicht!

Een conference call is mogelijk met maximaal 5 personen: jij, de cliënt/relatie, de tolk en maximaal 3 andere gesprekspartners. Bij een schaarse taal, kan je beter de conference call met tolk vooraf reserveren. In 80% van alle 200 talen heb je direct een tolk aan de lijn.

Videotolk aanvragen:

 1. Bel 088 255 52 22.
 2. Geef aan dat je geïnteresseerd bent in een videotolk.
 3. Geef aan welk videoplatform je wilt gebruiken.
 4. Wij denken met je mee over de juiste (technische) oplossing, we ondersteunen de meeste videoplatforms.*
 5. Ons doel is om binnen 24 uur een tolk voor jouw videodienst te hebben!

TVcN blijft 24/7 voor jou beschikbaar. Tolk direct spreken of reserveren? Bel 088 255 52 22 of vraag online aan met deze link.

*Het is belangrijk dat het videoplatform de mogelijkheid biedt om voorafgaand aan het gesprek een deelname link te delen met de tolk.

Binnen 1 minuut een tolk aan
de lijn?
Bel: 088 255 52 22
Thuiswerken door corona?
Tolk nodig?
Een conference call is de oplossing.

Tolken

Meer dan 200 verschillende talen

De 1500 tolken in 200 talen bieden elke tolkendienst die jij wenst

Overzicht van de tolkendiensten

De tolkendiensten die we standaard bieden vind je in het overzicht. Per dienst beschreven voor de meest voorkomende situaties.

Tolkentelefoon: 24/7 binnen 1 minuut een tolk spreken

Tolk op locatie: Live ondersteuning

Videotolk: Live tolk op video bij jou op locatie

Congrestolk: 490 Europese talencombinaties

Conference call met tolk: Vergaderen over de hele wereld in je eigen taal

 

Tolken online aanvragen

De tolkentelefoon is al 40 jaar een begrip in Nederland en voldoet nog steeds uitstekend. In dit digitale tijdperk wil TVcN je nu een gemakkelijk en net zo snel alternatief bieden. Tolken online aanvragen op ieder moment van de dag. Een tolk reserveren of een tolk direct beschikbaar.

Welke tolkendienst?

Naast het kiezen van de taal, is het belangrijk dat je weet in welke situatie je de tolk nodig hebt. Is het een bijeenkomst met meer dan drie personen? Dan is een tolk op locatie de beste keus. Is het met drie personen of minder dan pak je de tolkentelefoon. Voor elk denkbare situatie hebben we een tolkendienst die bij je past.

Tolk per telefoon of online voor je vergadering

Naast een tolk per telefoon of een tolk op locatie kan je ook kiezen voor een conference call met een aangesloten tolk. Of wat dacht je van een videotolk? Het is zelfs mogelijk om online te vergaderen met tolken erbij.

Tolken in 200 talen

We hebben tolken in meer dan 200 talen: van Afar tot het Zweeds, overzichtelijk op alfabetische volgorde voor je uitgewerkt. Maar wat kan je doen als je de juiste taal niet weet of herkent? Waarschijnlijk weet je dan wel het land waar de taal wordt gesproken.

Welke taal uit welk land?

We hebben de talen en de landen op een rijtje gezet. Bij de ruim 150 landen vind je het land met zijn geschiedenis en cultuurachtergrond beschreven. En uiteraard de talen die er worden gesproken. Twijfel je toch nog? Bel ons dan voor advies: 088 2555222.

Tolkdiensten op maat

De tolkendiensten die we standaard bieden vind je in het overzicht. Per dienst beschreven voor de meest voorkomende situaties. Ook bieden we tolkdiensten op maat. Want de situatie waarin je een tolk nodig hebt is soms helemaal niet standaard. Denk bijvoorbeeld aan de tolken-app die we hebben ontwikkeld met Axira voor de ambulance of de douane-app voor het IOM in Servië. Het is een kleine greep uit de mogelijkheden die we bieden, samen met de bekende reguliere tolkendiensten.

Erna Roelofsma
De gesprekken die ik met ouders, leerlingen en scholen heb gevoerd, met aanwezigheid van de tolkentelefoon, verliepen een stuk beter dan zonder. Over zulke gevoelige onderwerpen, als het welzijn van een kind en de eventuele zorgen daarover, is de communicatie tussen hulpverlening, school en ouders cruciaal. De tolk zorgt er dan voor dat er meer begrip is over en weer en mensen zich meer gehoord voelen. Heel fijn!
Erna Roelofsma, Psycholoog Gemeente Groningen WMO afdeling Jeugdzorg

Vragen?
stel ze aan Eva

+31 (0)88 255 52 22 Whatsapp Mail

Vragen over de reguliere, op maat of online tolkdiensten?