Corona update (23 maart 2020):
Tolk nodig? Een conference call of video is dé oplossing

Op dit moment werken we allemaal thuis om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. Toch zijn er gesprekken die door moeten gaan waarbij een tolk nodig is. Had je al gedacht aan een conference call met tolk? Of een videotolk? Tijdens het gesprek hoef je dan niet op dezelfde locatie te zijn als jouw relatie of cliënt en heb je wel het gemak van een tolk.

Conference call met tolk aanvragen:

 1. Bel 088 255 52 22 of online met deze link.
 2. Er wordt gevraagd naar de gewenste taal.
 3. De verbinding met de tolk wordt gemaakt.
 4. Een instructiebandje wordt gestart.
 5. De verbinding met de cliënt/relatie en de andere gesprekspartners wordt gemaakt.
 6. Let op: wanneer je niet gelijk verbinding kan maken met een van de gesprekspartners toets dan *0# om het opnieuw te proberen, verbreek de verbinding niet.

Download gratis het handige overzicht!

Een conference call is mogelijk met maximaal 5 personen: jij, de cliënt/relatie, de tolk en maximaal 3 andere gesprekspartners. Bij een schaarse taal, kan je beter de conference call met tolk vooraf reserveren. In 80% van alle 200 talen heb je direct een tolk aan de lijn.

Videotolk aanvragen:

 1. Bel 088 255 52 22.
 2. Geef aan dat je geïnteresseerd bent in een videotolk.
 3. Geef aan welk videoplatform je wilt gebruiken.
 4. Wij denken met je mee over de juiste (technische) oplossing, we ondersteunen de meeste videoplatforms.*
 5. Ons doel is om binnen 24 uur een tolk voor jouw videodienst te hebben!

TVcN blijft 24/7 voor jou beschikbaar. Tolk direct spreken of reserveren? Bel 088 255 52 22 of vraag online aan met deze link.

*Het is belangrijk dat het videoplatform de mogelijkheid biedt om voorafgaand aan het gesprek een deelname link te delen met de tolk.

Binnen 1 minuut een tolk aan
de lijn?
Bel: 088 255 52 22
Thuiswerken door corona?
Tolk nodig?
Een conference call is de oplossing.

Cultuurworkshop: 'Wel eens een Pool ontmoet?'

Of een Nederlander, Arabier of Eritreeër? En hoe was dat? Verliep de communicatie soepel?

Elkaar begrijpen is meer dan taal en woorden. Met onze cultuurworkshops belichten we de gebruiken en gewoonten van verschillende nationaliteiten en culturen. En nu is de trotse Poolse cultuur aan de beurt.

Poolse cultuurspecialist

Onze Poolse cultuurspecialist, vertelt vanuit zijn eigen achtergrond hoe de Poolse cultuur eruitziet. Want waarom zijn de Polen zo trots? Waarom zeggen ze vaak ja als ze nee bedoelen? Wat zijn de raakvlakken met de Nederlandse cultuur en waar raken we elkaar  kwijt? Allemaal vragen omdat de kennis ontbreekt van elkaars achtergrond.

Interactieve workshop

In de interactieve workshop leer je waarom Polen en Nederlanders soms anders reageren. En belangrijker nog hoe je daarmee om kan gaan.

Algemeen en op maat

Aan de hand van de onderwerpen religie, gezin, huisvesting, werk, zorg en geschiedenis krijg je een duidelijk indruk van de Polen en de Poolse cultuur. Dit is een algemene workshop waarin we alle onderdelen bespreken. Het kan zijn dat je juist vanuit jouw beroepsgroep extra aandacht wil voor bijvoorbeeld zorg, onderwijs, opvoeding of huisvesting. Dat kan. We maken de workshop ook op maat, zodat je na afloop van de workshop je kennis direct kan toepassen in je dagelijkse werk.

Je begrijpt elkaar beter.

 • Praktische tips
 • Interactieve workshop
 • Persoonlijke verhalen en ervaringen
 • Cultuurspecialisten met culturele achtergrond

Vragen?
Stel ze aan Rianne

+31 (0)88 255 52 22 Whatsapp Mail

Stel een vraag over de cultuurworkshop "Wel eens een Pool ontmoet?"