Binnen 1 minuut een tolk aan
de lijn?
Bel: 088 255 52 22

Cultuurworkshop: 'Wel eens een Pool ontmoet?'

Of een Nederlander, Arabier of Eritreeër? En hoe was dat? Verliep de communicatie soepel?

Elkaar begrijpen is meer dan taal en woorden. Met onze cultuurworkshops belichten we de gebruiken en gewoonten van verschillende nationaliteiten en culturen. En nu is de trotse Poolse cultuur aan de beurt.

Poolse cultuurspecialist

Onze Poolse cultuurspecialist, vertelt vanuit zijn eigen achtergrond hoe de Poolse cultuur eruitziet. Want waarom zijn de Polen zo trots? Waarom zeggen ze vaak ja als ze nee bedoelen? Wat zijn de raakvlakken met de Nederlandse cultuur en waar raken we elkaar  kwijt? Allemaal vragen omdat de kennis ontbreekt van elkaars achtergrond.

Interactieve workshop

In de interactieve workshop leer je waarom Polen en Nederlanders soms anders reageren. En belangrijker nog hoe je daarmee om kan gaan.

Algemeen en op maat

Aan de hand van de onderwerpen religie, gezin, huisvesting, werk, zorg en geschiedenis krijg je een duidelijk indruk van de Polen en de Poolse cultuur. Dit is een algemene workshop waarin we alle onderdelen bespreken. Het kan zijn dat je juist vanuit jouw beroepsgroep extra aandacht wil voor bijvoorbeeld zorg, onderwijs, opvoeding of huisvesting. Dat kan. We maken de workshop ook op maat, zodat je na afloop van de workshop je kennis direct kan toepassen in je dagelijkse werk.

Je begrijpt elkaar beter.

  • Praktische tips
  • Interactieve workshop
  • Persoonlijke verhalen en ervaringen
  • Cultuurspecialisten met culturele achtergrond

Vragen?
Stel ze aan Rianne

+31 (0)88 255 52 22 Whatsapp Mail

Stel een vraag over de cultuurworkshop "Wel eens een Pool ontmoet?"