Binnen 1 minuut een tolk aan
de lijn?
Bel: 088 255 52 22

Cultuurworkshops

In de workshop word je door cultuurspecialisten meegenomen op een reis van cultuurverschillen en raakvlakken binnen verschillende culturen.

Je maakt 3 uur kennis met grote, kleine, grappige en ontroerende cultuurverschillen rond verschillende thema’s.

De workshop is interactief. We testen je kennis met een quiz, proberen zelf een traditioneel spel en tussendoor is er ruimte voor een aantal praktijkvragen en krijg je cultuuradviesDe workshop is geschikt voor groepen van 8 tot 12 deelnemers. De duur van de workshop is 2 of 3 uur. Je kan kiezen uit een workshop waar een cultuur of twee culturen worden behandeld.

De workshops worden gegeven over:

Wat brengt deze culturele workshop jou?

Door het volgen van de workshop krijg je goed inzicht in culturen waardoor je de achtergronden beter begrijpt.  Ook geven we je cultuuradvies door middel van praktische tips die je direct toe kan passen. De trainer is zelf geboren in de betreffende cultuur, en zal vanuit zijn achtergrond en ervaringen vertellen. Veel praktische informatie en ook hele persoonlijke verhalen. Deze kennis gaat je helpen om je taken makkelijker en efficiënter uit te voeren.

Ben je op zoek naar een van onze andere culturele oplossingen? Waarbij TVcN je leert om culturele sensitiviteit te ontwikkelen?

Download hier de gratis factsheet

Lees ook de artikelen:

 

  • Praktische tips
  • Interactieve workshop
  • Persoonlijke verhalen en ervaringen
  • Cultuurspecialisten met culturele achtergrond

Vragen?
Stel ze aan Rianne

+31 (0)88 255 52 22 Whatsapp Mail

Stel een vraag over de cultuurworkshop of de andere cultuurdiensten.