Binnen 1 minuut een tolk aan
de lijn?
Bel: 088 255 52 22

Cultuuradvies

Als je elkaar verstaat wil het nog niet zeggen dat je elkaar begrijpt. Cultuurspecialisten zorgen voor verbinding tussen verschillende culturen. Door hun achtergrond en ervaringen begrijpen ze waarom ruis kan ontstaan en helpen ze cultuurverschillen op te lossen.

Soms schiet tolken (van taal A naar taal B vertalen) tekort. Je hebt meer nodig dan het omzetten van de juiste woorden. Vooral wanneer er weinig raakvlakken zijn met de andere cultuur. Je kan dan hulp en advies vragen aan de cultuurspecialisten. Samen kom tot een oplossing. Als het nodig is helpt de specialist ook met de vertaling van het gesprek.

Cultuuradvies op maat

Onze specialisten kan je op locatie of telefonisch boeken. Wil je de hulp van de specialist net iets anders? Denk je aan meertalige enquêteurs, een personal assistent voor je buitenlandse zakenreis of een specialist die helpt binnen een werkproces? Geen probleem! We denken mee voor een oplossing op maat!

Download hier de factsheet: Flyer Cultuurconsult

Ben je op zoek naar een van onze andere culturele oplossingen? Waarbij TVcN je leert om culturele sensitiviteit te ontwikkelen?

Download hier de gratis factsheet

Lees ook de artikelen:

  • Telefonisch of op locatie
  • Cultuurspecialisten in elke taal
  • Cultuur en taaloplossingen op maat
  • Specifieke kennis door achtergrond en ervaringen

Vragen?
Stel ze aan Rianne

+31 (0)88 255 52 22 Whatsapp Mail

Stel een vraag over cultuurverschil