Corona update (23 maart 2020):
Tolk nodig? Een conference call of video is dé oplossing

Op dit moment werken we allemaal thuis om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. Toch zijn er gesprekken die door moeten gaan waarbij een tolk nodig is. Had je al gedacht aan een conference call met tolk? Of een videotolk? Tijdens het gesprek hoef je dan niet op dezelfde locatie te zijn als jouw relatie of cliënt en heb je wel het gemak van een tolk.

Conference call met tolk aanvragen:

 1. Bel 088 255 52 22 of online met deze link.
 2. Er wordt gevraagd naar de gewenste taal.
 3. De verbinding met de tolk wordt gemaakt.
 4. Een instructiebandje wordt gestart.
 5. De verbinding met de cliënt/relatie en de andere gesprekspartners wordt gemaakt.
 6. Let op: wanneer je niet gelijk verbinding kan maken met een van de gesprekspartners toets dan *0# om het opnieuw te proberen, verbreek de verbinding niet.

Download gratis het handige overzicht!

Een conference call is mogelijk met maximaal 5 personen: jij, de cliënt/relatie, de tolk en maximaal 3 andere gesprekspartners. Bij een schaarse taal, kan je beter de conference call met tolk vooraf reserveren. In 80% van alle 200 talen heb je direct een tolk aan de lijn.

Videotolk aanvragen:

 1. Bel 088 255 52 22.
 2. Geef aan dat je geïnteresseerd bent in een videotolk.
 3. Geef aan welk videoplatform je wilt gebruiken.
 4. Wij denken met je mee over de juiste (technische) oplossing, we ondersteunen de meeste videoplatforms.*
 5. Ons doel is om binnen 24 uur een tolk voor jouw videodienst te hebben!

TVcN blijft 24/7 voor jou beschikbaar. Tolk direct spreken of reserveren? Bel 088 255 52 22 of vraag online aan met deze link.

*Het is belangrijk dat het videoplatform de mogelijkheid biedt om voorafgaand aan het gesprek een deelname link te delen met de tolk.

Binnen 1 minuut een tolk aan
de lijn?
Bel: 088 255 52 22
Thuiswerken door corona?
Tolk nodig?
Een conference call is de oplossing.

Cultuuradvies

Als je elkaar verstaat wil het nog niet zeggen dat je elkaar begrijpt. Cultuurspecialisten zorgen voor verbinding tussen verschillende culturen. Door hun achtergrond en ervaringen begrijpen ze waarom ruis kan ontstaan en helpen ze cultuurverschillen op te lossen.

Soms schiet tolken (van taal A naar taal B vertalen) tekort. Je hebt meer nodig dan het omzetten van de juiste woorden. Vooral wanneer er weinig raakvlakken zijn met de andere cultuur. Je kan dan hulp en advies vragen aan de cultuurspecialisten. Samen kom tot een oplossing. Als het nodig is helpt de specialist ook met de vertaling van het gesprek.

Cultuuradvies op maat

Onze specialisten kan je op locatie of telefonisch boeken. Wil je de hulp van de specialist net iets anders? Denk je aan meertalige enquêteurs, een personal assistent voor je buitenlandse zakenreis of een specialist die helpt binnen een werkproces? Geen probleem! We denken mee voor een oplossing op maat!

Download hier de factsheet: Flyer Cultuurconsult

Ben je op zoek naar een van onze andere culturele oplossingen? Waarbij TVcN je leert om culturele sensitiviteit te ontwikkelen?

Download hier de gratis factsheet

Lees ook de artikelen:

 • Telefonisch of op locatie
 • Cultuurspecialisten in elke taal
 • Cultuur en taaloplossingen op maat
 • Specifieke kennis door achtergrond en ervaringen

Vragen?
Stel ze aan Rianne

+31 (0)88 255 52 22 Whatsapp Mail

Stel een vraag over cultuurverschil