Binnen 1 minuut een tolk aan
de lijn?
Bel: 088 255 52 22

Communiceren is meer dan taal alleen...

Communiceren is meer dan taal alleen. De achtergrond, gebruiken en gewoonten van een cultuur zijn net zo belangrijk. Maar dan moet je ze wel begrijpen. Onze Cultuurclub is een lab waarin we innoveren, experimenteren en vernieuwen op het cultuurvlak en daar zijn deze diensten het resultaat van. Hulp nodig? Onze cultuurspecialisten staan voor je klaar.

Lezingen

Ben je een event aan het organiseren en wil je je gasten meenemen op een reis door cultuurverschillen? Of ervaren jij en je collega’s in je dagelijkse werk cultuurissues waardoor je je werk niet effectief kan uitvoeren?

Meer over onze lezingen

Workshop: 'Van Baklava tot Stroopwafel'

In de workshop ‘Van Baklava tot Stroopwafel’ word je door twee cultuurspecialisten meegenomen op een reis van cultuurverschillen en overeenkomsten binnen verschillende culturen.

Meer over deze workshop

 

Cultuuradvies

Soms schiet tolken (van taal A naar taal B vertalen) tekort. Je hebt meer nodig dan enkel het correct omzetten van de juiste woorden, wanneer er veel raakvlakken met cultuur en emotie zijn.

Meer over cultuuradvies

*) Dit is een Labs project. Lees hier meer over op labs.tvcn.nl

Workshop: 'Hollandse nieuwe'

In de Nederlandse workshop “Hollandse nieuwe” leer je meer over Nederland, de Nederlanders en de Nederlandse maatschappij.

Meer over deze workshop

*) Dit is een Labs project. Lees hier meer over op labs.tvcn.nl