Binnen 1 minuut een tolk aan
de lijn?
Bel: 088 255 52 22

TVcN in een nieuw jasje

Een nieuwe tone of voice en een nieuwe website. Beiden met het doel om persoonlijk, relatie bewust, sociaal en fris te communiceren. Was dit dan niet zo?

Tone of Voice

De oude aanspreekvorm was formeel en sinds 1976 in gebruik bij TVcN.  In 2017, vonden we deze vorm ambtelijk en niet meer van deze tijd. De formele aanspreekvorm bleek niet meer geschikt. Deze verandering na 42 jaar bracht interne commotie. Want aan de telefoon, bij relaties, intern, op social media en bij mailverkeer werd de informele tone of voice ingevoerd. Nu, na 12 interne workshops, rollenspellen en flinke discussies is de nieuwe tone of voice veilig geland.

En als je het een verandert dan past het ander niet meer zo goed.

Nieuwe website

De website was al wat verouderd. Moeilijk aan te passen en formeel. Onder het motto als je iets doet doe het dan goed, zijn we vanaf nul gestart met het opbouwen van de nieuwe website. Voordeel, net als bij het bouwen van een nieuw huis, je mag zelf de vorm en de inrichting bepalen. Nadeel, als je nooit een huis hebt gebouwd, ontbreekt de kennis. Onder leiding van leverancier Stuurlui zijn we door de bouw van de website geloodst. Met vallen en opstaan, pittige discussies en creatieve hoogtepunten staat er nu een mooie persoonlijke, service gerichte website. Wij zijn trots. Benieuwd? Kijk gerust even rond!