Binnen 1 minuut een tolk aan
de lijn?
Bel: 088 255 52 22

TVcN brengt: gratis cultuurlezingen

Uitnodiging! 10 oktober

We gaan onder de titel ‘TVcN brengt…’ kennis delen met onze opdrachtgevers.
De start van deze serie is voor de gemeenten. Op 10 oktober organiseren we de kennissessie voor de gemeenten in Nederland. En dit doen we op een heel bijzondere locatie: de Bijlmerbajes, restaurant ’ A Beautiful Mess’ met vluchtelingen en statushouders in de hoofdrol.

Bijlmerbajes

Een deel van het complex doet nu dienst als restaurant ’ A Beautiful Mess’ met vluchtelingen en statushouders in de hoofdrol. Van de oude wasserette is een gezellig restaurant gemaakt en worden hapjes en drankjes uit de hele wereld geserveerd. Tijdens de lunch maak je hier kennis mee.

Opening door A Beautiful Mess

De bijzondere locatie en de inhoud van het kennisprogramma sluiten mooi bij elkaar aan en de gastheer/vrouw van de locatie vertelt in de opening hoe het tot stand is gekomen.

Poolse en Eritrese cultuurlezingen

Daarna zijn wij aan de beurt met twee cultuurlezingen. Eerst nemen we je mee in de rijke Poolse cultuur, geschiedenis en achtergrond. Daarna komt de Eritrese cultuurspecialist het stokje overnemen en maak je op interactieve wijze kennis met de gewoonten en gebruiken van de Eritrese bevolking. Interessant zijn de verschillen én de raakvlakken tussen beide culturen en de Nederlandse cultuur. Na afloop van de lezingen begrijp je de andere culturen én jezelf een beetje beter.

Lunch

Vanaf 13.00 uur schotelt het personeel van “A Beautiful Mess “ je een heerlijke lunch voor en kunnen we onder het genot van een hapje en een drankje napraten.

Wat brengen we?

  9.45 uur:     Inloop met koffie en thee
10.00 uur:     Welkom en opening
10.15 uur:     Uitgelicht Poolse cultuurlezing
11.00 uur:     Pauze
11.15 uur:     Uitgelicht Eritrese cultuurlezing
12.00 uur:     Lunch en napraten
13.30 uur:     Afsluiting

Inschrijven

Inschrijven en deelnemen aan de kennissessie is kosteloos en uitsluitend voor genodigden. We hebben plaats voor maximaal 60 deelnemers. Dus het is echt wie het eerst komt…

Schrijf je direct in  

Waar, wanneer en contact

  • Datum:     donderdag 10 oktober
  • Tijd:           9.45 uur tot 13.30 uur
  • Locatie:     A Beautiful Mess
  • Adres:       H.J.E. Wenckebachweg 48, 1096 AN Amsterdam
  • Telefoon:  +31 (6) 36 57 22 21
  • Mail:          tvcnbrengt@tvcn.nl

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Aida.

Sales consultant gemeente +31 (0)6 3657 22 21 Whatsapp Mail

Vragen over de uitnodiging?