Corona update (23 maart 2020):
Tolk nodig? Een conference call of video is dé oplossing

Op dit moment werken we allemaal thuis om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. Toch zijn er gesprekken die door moeten gaan waarbij een tolk nodig is. Had je al gedacht aan een conference call met tolk? Of een videotolk? Tijdens het gesprek hoef je dan niet op dezelfde locatie te zijn als jouw relatie of cliënt en heb je wel het gemak van een tolk.

Conference call met tolk aanvragen:

 1. Bel 088 255 52 22 of online met deze link.
 2. Er wordt gevraagd naar de gewenste taal.
 3. De verbinding met de tolk wordt gemaakt.
 4. Een instructiebandje wordt gestart.
 5. De verbinding met de cliënt/relatie en de andere gesprekspartners wordt gemaakt.
 6. Let op: wanneer je niet gelijk verbinding kan maken met een van de gesprekspartners toets dan *0# om het opnieuw te proberen, verbreek de verbinding niet.

Download gratis het handige overzicht!

Een conference call is mogelijk met maximaal 5 personen: jij, de cliënt/relatie, de tolk en maximaal 3 andere gesprekspartners. Bij een schaarse taal, kan je beter de conference call met tolk vooraf reserveren. In 80% van alle 200 talen heb je direct een tolk aan de lijn.

Videotolk aanvragen:

 1. Bel 088 255 52 22.
 2. Geef aan dat je geïnteresseerd bent in een videotolk.
 3. Geef aan welk videoplatform je wilt gebruiken.
 4. Wij denken met je mee over de juiste (technische) oplossing, we ondersteunen de meeste videoplatforms.*
 5. Ons doel is om binnen 24 uur een tolk voor jouw videodienst te hebben!

TVcN blijft 24/7 voor jou beschikbaar. Tolk direct spreken of reserveren? Bel 088 255 52 22 of vraag online aan met deze link.

*Het is belangrijk dat het videoplatform de mogelijkheid biedt om voorafgaand aan het gesprek een deelname link te delen met de tolk.

Binnen 1 minuut een tolk aan
de lijn?
Bel: 088 255 52 22
Thuiswerken door corona?
Tolk nodig?
Een conference call is de oplossing.

Nagenieten met TVcN brengt 10 oktober video

Schrijf je in voor volgende sessies

 

 

Afgelopen 10 oktober hebben we klanten en partners van de gemeenten ontmoet op de allereerste ‘TVcN brengt’ kennissessie in de Bijlmerbajes. Daar hebben we met zijn allen genoten van twee cultuurlezingen en hebben we tijdens de lekkere lunch bijgepraat.
Tijdens de sessie zijn opnames gemaakt voor een video. Deze delen we graag. Dan kan je net zoals wij nog even nagenieten of je laten inspireren voor deelname aan een volgende keer. Je kan ook op de foto klikken voor de video.

Deelnemen aan de volgende ‘TVcN brengt’ in 2020?

Schrijf je dan hier in!

Verslag van de dag 10 oktober.

We gaan onder de titel ‘tvcn brengt’ kennis delen met onze opdrachtgevers.
De start van deze serie was voor de gemeenten. Op 10 oktober organiseerden we de kennissessie voor de gemeenten in Nederland. En dit deden we op een heel bijzondere locatie: de Bijlmerbajes, restaurant ’ A Beautiful Mess’ met vluchtelingen en statushouders in de hoofdrol.

Opening door A Beautiful Mess

De bijzondere locatie en de inhoud van het kennisprogramma sloten mooi bij elkaar aan en de gastheer/vrouw van de locatie vertelde in de opening hoe het tot stand was gekomen.

Poolse en Eritrese cultuurlezingen

Daarna waren wij aan de beurt met twee cultuurlezingen. Eerst namen we je mee in de rijke Poolse cultuur, geschiedenis en achtergrond. Daarna kwam de Eritrese cultuurspecialist het stokje overnemen en maakte je op interactieve wijze kennis met de gewoonten en gebruiken van de Eritrese bevolking. Interessant waren de verschillen én de raakvlakken tussen beide culturen en de Nederlandse cultuur. Na afloop van de lezingen begreep irdereen de andere culturen een beetje beter.

Lunch

Vanaf 13.00 uur schotelde het personeel van “A Beautiful Mess “  een heerlijke lunch voor en konden we onder het genot van een hapje en een drankje napraten.

Inschrijven voor komende sessies

Deze eerste editie is gedaan! Als je vooraan wilt staan bij de volgende sessies schrijf je dan in. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. Of mail voor vragen tvcnbrengt@tvcn.nl of bel 0882555297.

Voor volgende sessie inschrijven?

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Aida.

Sales consultant gemeente 0882555297 Whatsapp Mail

Vragen nieuwe kennissessies?