Binnen 1 minuut een tolk aan
de lijn?
Bel: 088 255 52 22

Nagenieten met TVcN brengt 10 oktober video

Schrijf je in voor volgende sessies

 

 

Afgelopen 10 oktober hebben we klanten en partners van de gemeenten ontmoet op de allereerste ‘TVcN brengt’ kennissessie in de Bijlmerbajes. Daar hebben we met zijn allen genoten van twee cultuurlezingen en hebben we tijdens de lekkere lunch bijgepraat.
Tijdens de sessie zijn opnames gemaakt voor een video. Deze delen we graag. Dan kan je net zoals wij nog even nagenieten of je laten inspireren voor deelname aan een volgende keer. Je kan ook op de foto klikken voor de video.

Deelnemen aan de volgende ‘TVcN brengt’ in 2020?

Schrijf je dan hier in!

Verslag van de dag 10 oktober.

We gaan onder de titel ‘tvcn brengt’ kennis delen met onze opdrachtgevers.
De start van deze serie was voor de gemeenten. Op 10 oktober organiseerden we de kennissessie voor de gemeenten in Nederland. En dit deden we op een heel bijzondere locatie: de Bijlmerbajes, restaurant ’ A Beautiful Mess’ met vluchtelingen en statushouders in de hoofdrol.

Opening door A Beautiful Mess

De bijzondere locatie en de inhoud van het kennisprogramma sloten mooi bij elkaar aan en de gastheer/vrouw van de locatie vertelde in de opening hoe het tot stand was gekomen.

Poolse en Eritrese cultuurlezingen

Daarna waren wij aan de beurt met twee cultuurlezingen. Eerst namen we je mee in de rijke Poolse cultuur, geschiedenis en achtergrond. Daarna kwam de Eritrese cultuurspecialist het stokje overnemen en maakte je op interactieve wijze kennis met de gewoonten en gebruiken van de Eritrese bevolking. Interessant waren de verschillen én de raakvlakken tussen beide culturen en de Nederlandse cultuur. Na afloop van de lezingen begreep irdereen de andere culturen een beetje beter.

Lunch

Vanaf 13.00 uur schotelde het personeel van “A Beautiful Mess “  een heerlijke lunch voor en konden we onder het genot van een hapje en een drankje napraten.

Inschrijven voor komende sessies

Deze eerste editie is gedaan! Als je vooraan wilt staan bij de volgende sessies schrijf je dan in. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. Of mail voor vragen tvcnbrengt@tvcn.nl of bel 0882555297.

Voor volgende sessie inschrijven?

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Aida.

Sales consultant gemeente 0882555297 Whatsapp Mail

Vragen nieuwe kennissessies?