Binnen 1 minuut een tolk aan
de lijn?
Bel: 088 255 52 22

Kinderen leren Engels door Top 40 hits

Kinderen kunnen niet vroeg genoeg een tweede taal leren want ze pikken veel makkelijker dan volwassenen een taal op. En de beste tweede taal om te leren is Engels omdat deze taal op Mandarijn na de meest gesproken taal ter wereld is. Basisscholen beginnen dan ook steeds eerder met Engelse les.

Een leuke en gemakkelijke manier om jonge kinderen nog makkelijker Engels te leren is de lesmethode Groove.me. Via deze methode leren kinderen snel en op een leuke manier de taal omdat er gebruik wordt gemaakt van Top 40 hits.

Wat is ‘Groove.me’?

Groove.me is de eerste complete lesmethode Engels waarbij popmuziek het startpunt is van de lessen. Muziek motiveert en enthousiasmeert kinderen! Met Groove.me leer je Engels spreken, schrijven, lezen, luisteren en zingen. In de lessen zitten verschillende vormen van differentiatie om optimaal aan te sluiten bij de niveauverschillen van leerlingen.

In de lessen wordt de song, de artiest of de clip gebruikt om leerlingen Engels te leren, daarbij komen alle vaardigheden aan bod. De lessen beperken zich niet alleen tot de woorden uit de song, maar worden uitgebreid met woorden passend bij het thema van de les.

Groove.me geef je aan de hand van lessen op het digibord. De kinderen kunnen de lessen zowel volledig digitaal verwerken, als op een werkblad en in werkboeken of een combinatie van beide.

Heb je een tolk nodig?

Ben je op zoek naar een van onze tolken? TVcN biedt verschillende tolkendiensten aan. Bel 088-2555 222 en spreek binnen 1 minuut met een tolk.

Vragen?
stel ze aan Eva

+31 (0)88 255 52 22 Whatsapp Mail

Meer weten over onze tolken Engels?