Conference call met tolk

Telefonisch vergaderen

Wilt u telefonisch vergaderen met een relatie die de Nederlandse taal niet spreekt en heeft u behoefte aan een tolk voor heldere communicatie? TVcN biedt de mogelijkheid om een tolk te betrekken bij een conference call. Wij bieden tolken in meer dan 130 talen.

De voordelen van een conference call met tolk:

  • U hoeft niet op dezelfde locatie te zijn als uw zakenpartner of cliënt. De tolk kan op elk gewenst moment ingeschakeld worden
  • De tolk helpt misverstanden voorkomen
  • De tolk helpt u om snel en goed tot overeenstemming te komen

Maximaal drie deelnemers

Tolken is een intensieve vaardigheid die om hoge concentratie van de tolk vraagt. Om de kwaliteit te waarborgen, kunnen er maar maximaal drie deelnemers aan een conference call deelnemen: u, uw relatie en de tolk. Deelname kan zowel met een vaste als mobiele telefoon in Nederland en naar het buitenland.

Conference call met tolk aanvragen

Een conference call met tolk aanvragen is heel eenvoudig. In de meeste talen zetten wij direct een call voor u op en wordt u binnen enkele seconden met een tolk doorverbonden. Gaat het om een schaarse taal, dan raden wij u aan de conference call met tolk vooraf te reserveren zodat wij de beschikbaarheid van de tolk kunnen garanderen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met ons via 088 255 52 22. Voor meer informatie over de kosten van een conference call met tolk kunt u contact opnemen met onze afdeling Sales via 088 255 52 78 of per e-mail.

   Direct een afspraak maken

Lees meer over