Bedrijfsleven

Tvcn Banners Bedrijfsleven

Doet u zaken met buitenlandse bedrijven of heeft u anderstalige klanten in Nederland? Dan heeft u vast wel eens meegemaakt dat de communicatie soms lastig verloopt omdat u niet dezelfde taal spreekt. Ook kan het voorkomen dat uw relatie niet of onvoldoende een tweede, gemeenschappelijke taal beheerst of andersom. Daarnaast heeft u wellicht te maken met culturele verschillen. Het is hierbij verstandig om de communicatie af te stemmen op de taal van uw gesprekspartner.

Door de inzet van bijvoorbeeld een tolk op locatie of een conference call met tolk voorkomt u miscommunicatie en komt u snel en goed tot overeenstemming. Zonder vervelende misverstanden achteraf. Een tolk overbrugt cross-culturele verschillen en kan fungeren als gids in cross-culturele zaken. Bovendien wordt de aanwezigheid van een tolk vaak erg op prijs gesteld: het maakt de communicatie veel persoonlijker. Wilt u een tolk inzetten? Neem dan contact op via 088 255 52 22.

Wij zijn u ook graag van dienst bij het vertalen van documenten. Het is aan te raden uw bedrijfsdocumenten en marketingboodschappen te vertalen wanneer u zaken doet in het buitenland.
Voor meer informatie over onze dienstverlening kunt u contact opnemen met de afdeling Sales via
088 255 52 78 of per e-mail.

TVcN levert de volgende diensten:

   Direct een afspraak maken

Lees meer over